• Meesterbakkers NL
  • Meesterbakkers UK
  • Meesterbakkers DE
  • Meesterbakkers FR
  • Meesterbakkers ES
Kerstproducten

Kerstproducten

Buiten ligt de sneeuw als een deken uitgespreid. Binnen branden de lichtjes in de kerstboom, de kachel staat lekker warm en we genieten van een heerlijk gezellig kerstontbijt of een bruisende kerstbrunch of borrel!
Daarna gaan we gezellig samen naar buiten en maken een verfrissende wandeling door de sneeuw. Lekker tintelend van de kou weer naar binnen en genieten van een verwarmend drankje en een heerlijk hapje.

 
Voor deze Genietmomenten biedt van der Meulen overheerlijke kerstproducten! We sluiten met onze Kerst thema’s aan bij belangrijke gebruiksmomenten als;

~ als Vanouds; Een historisch plaatje wat uiteindelijk prima aansluit bij ons 100 jarige bestaan. Dit is een papier (paperlook) thema wat perfect te combineren is met maatschappelijk bewuste thema's zoals milieu en recycling. Maar ook als outdoorthema scoort deze variant uitermate goed.

~Rood-Goud kerst thema: Een thema waar kerst als beleving centraal staat. Warme rode kleuren met schitterende gouden accenten zorgen voor de optimale kerstcombinaties.

Zie voor meer informatie onze kerstbrochure 2010 waar alle mogelijkheden overzichtelijk zijn gepresenteerd. Bij het kopje INFORMATIE en/of DOWNLOADS vindt u de nieuwe brochure digitaal.  Voor meer informatie vragen wij u om contact op te nemen met onze verkoopafdeling: verkoop@meulenhallum.nl