• Meesterbakkers NL
  • Meesterbakkers UK
  • Meesterbakkers DE
  • Meesterbakkers FR
  • Meesterbakkers ES

Onze organisatie

Bijna 100 jaar expertise
Van der Meulen de Meesterbakkers is een internationaal gerenommeerde fabrikant van kwalitatieve bakkerijproducten. Met een breed assortiment Melba Toast, Rice Toast, Beschuit en Fries roggebrood brengt Van der Meulen bakkerijproducten op de markt die meerwaarde bieden voor haar zakelijke partners. Ook is Van der Meulen de enige Europese producent van Biologisch Beschuit en Melba Toast.

Ons kwaliteitsysteem
Sinds 1910 worden onze producten gebakken met de beste ingrediënten, waardoor gedegen bakkerij- en proceskennis is opgebouwd. Dit gebeurt volgens een consistent en solide kwaliteitssysteem zodat Van der Meulen aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet. Van der Meulen bezit de volgende certificaten: BRC, IFS, GMP en SKAL.

Vragen betreffende ons kwaliteitsysteem kunt u mailen naar: info@meulenhallum.nl

Ons merk
Het Van der Meulen merk wordt voortdurend onderhouden en verder uitgebouwd door snel in te spelen op de meest actuele wensen en behoeften uit de markt en van de uiteindelijke gebruiker; de consument!

Productontwikkeling & Innovatie
Investeringen in continu markt- en consumentenonderzoek zorgen ervoor dat deze wensen en behoeften vanuit de markt doorvertaald worden in continue productontwikkeling en innovatie. Wensen van klanten worden adequaat en snel vertaald van conceptfase tot een volledig nieuw product. Dit is mogelijk door een team van zeer gemotiveerde productontwikkelaars die hun sporen in de markt al bewezen hebben. Naast aanvragen wordt er zeker ook gestreefd naar nieuwe innovaties die een aanwinst voor de markt zijn.

Private Labels
Deze kennis en ervaring wordt ook ingezet bij het ontwikkelen van Private Label producten voor retail en business 2 business contacten van Van der Meulen. De basis voor dit speerpunt ligt in het snel kunnen ingaan op klantspecifieke wensen en behoeften vanuit de Nederlandse en internationale markt. Het investeren in lange termijn relaties met onze klanten staat hierbij centraal. Dit heeft geleid tot een breed assortiment Private Label producten, die door toonaangevende retailers in het binnen- en buitenland wordt afgenomen.

Ethische code
De directie van Van Der Meulen – De Meesterbakkers verklaart dat zij bij de uitvoering van haar bedrijfsactiviteiten voortdurend waarborgen biedt ten aanzien van (voedsel) veiligheid, wettelijkheid en kwaliteit van het product voor mens, dier en milieu.

Het beleid is er op gericht om bij de uitvoering en handhaving van haar bedrijfsactiviteiten een hoge prioriteit te geven aan het onderhouden en verbeteren van een zorgsysteem ten behoeve van de voedselveiligheid en kwaliteit op een ethisch en sociaal verantwoorde manier. Hierbij zijn onze kernwaarden ondersteunend en bepalend voor het handelen en het gedrag van iedereen die binnen onze organisatie werkzaam is alsmede onze zakelijke relaties.

Hallum, november 2014

Johannes van der Meulen,                                                               
Directeur