• Meesterbakkers NL
  • Meesterbakkers UK
  • Meesterbakkers DE
  • Meesterbakkers FR
  • Meesterbakkers ES

Onze kwaliteit

Hoogste kwaliteitseisen
Al vier generaties lang wijdt de Friese bakkersfamilie Van der Meulen zich met hart en ziel aan één doel: het maken van meesterlijk lekkere bakkerijproducten, die met liefde voor het vak worden gemaakt. Om de kwaliteit en voedselveiligheid te waarborgen is Van der Meulen gecertificeerd voor verschillende kwaliteitscertificaten:

BRC(British Retail Consortium)
GMP(Good Manufacturing/Managing Practice)
IFS(International Food Standard)
SKAL(De controle en certificatie-instelling voor de biologische productie in Nederland)

Van der Meulen draagt bij de uitvoering van haar bedrijfsactiviteiten zorg voor o.a. de kwaliteit en voedselveiligheid van haar producten. Het beleid is erop gericht om bij de uitvoering en handhaving van de bedrijfsactiviteiten een hoge prioriteit te geven aan het onderhouden en constant verbeteren van een zorgsysteem ten bate van de kwaliteit.

Kwaliteitszorgsysteem
Door regelmatige audits wordt het interne zorgsysteem steeds weer beoordeeld op de effectiviteit. Dit kan leiden tot maatregelen ter verbetering van het zorgsysteem. Minimaal eenmaal per jaar worden de resultaten van de audits beoordeeld om hieruit structurele maatregelen ter verbetering van het zorgsysteem te destilleren.
Voor vragen over het kwaliteitszorgsysteem kunt u mailen naar info@meulenhallum.nl.