• Meesterbakkers NL
  • Meesterbakkers UK
  • Meesterbakkers DE
  • Meesterbakkers FR
  • Meesterbakkers ES
U bent hier: Home - Assortiment - Biologisch
Biologisch

Biologisch

Biologische bakkerij

De Smaak van Buiten, eerlijke en natuurlijke producten. Zoals gezegd wil Van der Meulen, de Meesterbakkers graag inspelen op trends in de markt, om zo tegemoet te komen aan de wensen en behoeften van haar consumenten en zakenrelaties.

Wereldwijd is er op dit moment een sterke groei in de vraag naar biologische producten. Van der Meulen is de enige Europese producent van biologisch beschuit en Melba Toast.
De herkomst van het product, maatschappelijke bewustwording over milieu problematiek en het consumeren van producten zonder kunstmatige toevoegingen wordt steeds belangrijker. De garantie voor een hoge kwaliteit die uitmondt in een pure smaak zijn gegarandeerd door middel van de Europese SKAL certificering.

Klikt u op de betreffende producten voor meer informatie. We hebben een scala aan verpakkingen in verscheidene landenuitvoeringen en talen. Uiteraard biedt ons assortiment vele mogelijkheden om u onder ons merk of private label producten aan te bieden. Neemt u voor meer informatie contact op met onze sales afdeling: sales@meulenhallum.nl