Beschuit met kersen, mascarpone en pistache

Of het nu om vier uur ’s middags is of om elf uur ’s ochtends is, deze beschuit smaakt áltijd goed! Luchtig, zoet én hartig en vergeet de lekkere crunch niet. Genieten geblazen!

Bereidingswijze

Pak een schaal, zeef en natte theedoek. Plaats de zeef in de schaal en span de theedoek daarover. Doe de yoghurt op de theedoek. Dek het geheel af met plastic en zet het twaalf uren in de koelkast.

Na twaalf uren haal je de hangop uit de koelkast en meng je de slagroom met de suiker. Klop het mengsel stijf en voeg daarna de yoghurt toe. Mix het mengsel met de mixer tot een gladde substantie.

Besmeer hierna de beschuit met hangop. Leg vijf kersen op elke beschuit. Hak de pistachenootjes met een scherp mes fijn en strooi vervolgens over de beschuiten.

 Tip: Haast? Gebruik mascarpone in plaats van hangop.