• Meesterbakkers NL
  • Meesterbakkers UK
  • Meesterbakkers DE
  • Meesterbakkers FR
  • Meesterbakkers ES

Vacature QA medewerker

QA medewerker


Functie
Van der Meulen Meesterbakkers levert de best mogelijke kwaliteit en zoekt een QA medewerker die samen met ons de kwaliteit continu wil blijven verbeteren. De QA medewerker wordt locatieverantwoordelijke, de belangrijkste aandachtsgebieden hierbij zijn o.a. verkoopondersteuning middels het beantwoorden van (internationale) klantvragen, het actueel houden van de kwaliteitssystemen (HACCP, GMP, BRC, IFS), het beheren van relevante documentatie, het ondersteunen van audits en het stimuleren van het kwaliteitsbewustzijn binnen de organisatie. Daarnaast ondersteun je en neem je deel aan inkoop-, verkoop- en verbeterprojecten.

Als QA medewerker ben je samen met het QA-team medeverantwoordelijk voor allerhande zaken met betrekking tot kwaliteit. Het opstellen van QA rapportages en het voorlichten van medewerkers ten aanzien van kwaliteit, arbo en/of milieu middels trainingen behoren eveneens tot jouw taken en verantwoordelijkheden. Kortom: een afwisselende functie op het gebied van kwaliteit met volop ruimte voor initiatief!

Bedrijf
Van der Meulen de Meesterbakkers is een internationaal gerenommeerd familiebedrijf en  fabrikant van kwalitatieve bakkerijproducten, die zowel onder merk als private label in de markt worden gezet. Van der Meulen is wereldwijd de nr. 1 producent van Melba Toast en de grootste leverancier van private label Beschuit. Verder zijn wij een belangrijke leverancier van Fries roggebrood en spelen sinds kort een rol in Snacks door de introductie van de nieuwste innovatie Say Yes to No!

Van der Meulen produceert op hoog kwaliteitsniveau in 3 fabrieken en brengt bakkerijproducten op de markt die meerwaarde bieden voor haar partners in binnen- en buitenland. Producten worden dan ook naar zo’n 80 landen geëxporteerd. Het bedrijf telt circa 120 enthousiaste medewerkers. De cultuur is er no-nonsense, pragmatisch en doelgericht, met een prettige, open en collegiale sfeer.

Aanbod
Juist omdat kwaliteit hoog in ons vaandel staat en wij sterke behoefte hebben aan ondersteuning van de afdeling QA, krijg je bij ons veel ruimte om jouw bijdrage te leveren. Wij staan open voor de beste werkwijze en zijn dan ook bereid om op basis van jouw kennis en kunde veranderingen aan te brengen. Wij bieden je het werken in een mooi familiebedrijf waarin al sinds 1910 hard wordt gewerkt aan het leveren van goede producten en waar veel aandacht is voor productontwikkeling.

Profiel

  • Afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur Levensmiddelentechnologie;
  • Minimaal 2 - 5 jaar relevante werkervaring met QA binnen de levensmiddelenindustrie. Hierbij is ervaring met het behandelen van vraagstukken en uitvoeren van taken rondom HACCP, (Internationale) kwaliteitssystemen en het beantwoorden van klantenvragen een eis;
  • Opzetten/onderhouden van audit-, verificatie-  sensorische- en kalibratieprogramma’s is een pré;
  • Zelfstandig, initiatiefrijk, oplossingsgericht en analytisch;
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als in geschrift.

Reactie
Ben je geïnteresseerd geraakt in het werken bij ons mooie bedrijf? Stuur dan je curriculum vitae en motivatie, naar Ronald Kajuiter via r.kajuiter@meulenhallum.nl. Mocht je meer informatie over de functie willen, dan kun je bellen met Anne Bijlsma, Manager QA via 06-5189 2568. Kandidaten krijgen binnen twee werkdagen een reactie over de voortgang.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.