• Meesterbakkers NL
  • Meesterbakkers UK
  • Meesterbakkers DE
  • Meesterbakkers FR
  • Meesterbakkers ES

Vacature besturingstechnicus

Besturingstechnicus

Functie
Van der Meulen Meesterbakkers levert de best mogelijke kwaliteit en zoekt een besturingstechnicus die samen met ons ervoor wil zorgen dat de elektronische installaties, de besturingssystemen en de bijbehorende apparatuur goed worden beheerd én continu worden verbeterd.

De besturingstechnicus is verantwoordelijk voor het in goede staat houden van elektronische installaties en besturingssystemen d.m.v. het verrichten van onderhouds-, wijzigings- en testwerkzaamheden en het maken van back-ups als applicatiebeheerder van technische besturingssystemen. Verder stel je besturingsapparatuur in bedrijf en geef je aanwijzingen over de bediening en onderhoud. Kortom: een functie waarbij wij actief jouw hulp vragen en waarbij je écht het verschil kan maken

Bedrijf
Van der Meulen de Meesterbakkers is een internationaal gerenommeerd familiebedrijf en  fabrikant van kwalitatieve bakkerijproducten, die zowel onder merk als private label in de markt worden gezet. Van der Meulen is wereldwijd de nr. 1 producent van Melba Toast en de grootste leverancier van private label Beschuit. Verder zijn wij een belangrijke leverancier van Fries roggebrood en spelen sinds kort een rol in Snacks door de introductie van de nieuwste innovatie Say Yes to No!

Van der Meulen produceert op hoog kwaliteitsniveau in 3 fabrieken en brengt bakkerijproducten op de markt die meerwaarde bieden voor haar partners in binnen- en buitenland. Producten worden dan ook naar zo’n 80 landen geëxporteerd. Het bedrijf telt circa 120 enthousiaste medewerkers. De cultuur is er no-nonsense, pragmatisch en doelgericht, met een prettige, open en collegiale sfeer. 

Aanbod
Juist omdat wij als productiebedrijf in hoge mate afhankelijk zijn van een goede besturing hebben wij sterke behoefte aan een goede besturingstechnicus. Je krijgt bij ons veel ruimte om je inbreng te leveren. Wij nemen jouw professionele opvatting serieus en willen graag op basis van jouw kennis en kunde veranderingen aan te brengen. Wij bieden je het werken in een mooi familiebedrijf waarin al sinds 1910 hard wordt gewerkt aan het leveren van goede producten en waar veel aandacht is voor productontwikkeling

Profiel

  • Opleiding besturingstechicus met ruime ervaring in de besturingstechniek
  • Ervaring met Siemens-S7
  • Bekend met Autocad/stabicad
  • Relevante werkervaring is een pre
  • Resultaatgericht, Hands on mentaliteit, Zelfstandig en in teamverband kunnen werken en Flexibel
  • Bereidheid om te werken met consignatiediensten.

Reactie
Ben je geïnteresseerd geraakt in het werken bij ons mooie bedrijf? Stuur dan je curriculum vitae en motivatie, naar Arie Peerbolte via a.peerbolte@meulenhallum.nl. Mocht je meer informatie over de functie willen, dan kun je bellen met Michiel Schaap, Manager techniek via 06-5570 1592. Kandidaten krijgen binnen twee werkdagen een reactie over de voortgang.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.