• Meesterbakkers NL
  • Meesterbakkers UK
  • Meesterbakkers DE
  • Meesterbakkers FR
  • Meesterbakkers ES

Vacature coördinator magazijn & corvee

Al sinds 1910 is het familiebedrijf Van der Meulen - de Meesterbakkers, actief op het gebied van hoogwaardige bakkerijproducten. Nationaal en internationaal, export vindt plaats naar meer dan 40 landen, wordt het assortiment verkocht in het food-, out of home- en B-to-B kanaal. Het assortiment bestaat uit beschuit, melba toast, roggebrood, paneermeel en een aantal handelsproducten. Naast het Van der Meulen merk worden er ook tal van huismerken en private labels geproduceerd en vermarkt. De productie vindt plaats op 4 locaties. In totaal werken er ca. 120 personen bij de organisatie. Van der Meulen is een innovatief bedrijf met investeringsbereidheid, gekoppeld aan een groeiende omzet- en resultaatontwikkeling. Voor de afdeling Techniek zijn we op zoek naar een

Coördinator magazijn & corvee m/v

Functieomschrijving
Je houdt je in deze functie bezig met het plannen, voorbereiden en coördineren van de bedrijfshygiëne en aanverwante aangelegenheden bijvoorbeeld de uitgifte van persoonlijke beschermingsmiddelen. Daarnaast zorg je voor het efficiënte beheer van het technisch magazijn en het bestellen van technische en facilitaire zaken ten behoeve van de productie locaties zodat werkzaamheden veilig en efficiënt uitgevoerd kunnen worden tegen minimale kosten.

Handelt in afstemming met de Maintenance Manager. Werkt in lijn met het onderhoudsbeleidsplan, productie- en afdelingsdoelstellingen, wet- en regelgeving, productierichtlijnen, milieu, veiligheid en gezondheidsbeleid en —richtlijnen, technologieteam, projectenbureau en maintenance systeem. Werkt samen met Leidinggevenden Productie, Project Engineer, TD, Proces Technoloog en QA medewerker.

Activiteiten
Schoonmaakplan en planning — mede opstellen van het schoonmaakplan / bestek voor het onderhoud aan de installaties, utillities en gebouwen met onderhoudsdoelstellingen, inzet van mensen en middelen en zorgdragen voor de uitvoering daarvan, afstemmen met productie over de benodigde stilstanden en afstemmen met het externe schoonmaakbedrijf.

Voorraadbeheer — Het beheer van het technisch magazijn en het doen van bestellingen. Het op voorraad houden en bepalen van de juiste voorraad van reservedelen.

Corvee-budget — Input geven voor en het beheer van het onderhoudsbudget aan de maintenance manager.

Verbetervoorstellen — doen van verbetervoorstellen aan de hand van rapportages HON, certificeringsaudits, klantwensen, rapportages door deskundigen zoals QA, rentokill e.a.

Kwaliteit & Hygiëne — (toezien op) naleven van bedrijfs-, milieu-, hygiëne-, en (voedsel) veiligheidsvoorschriften, mede zorgdragen voor het schoon en opgeruimd zijn van de afdelingsinstallaties en werkruimten.

Aansturen en begeleiden van derden t.b.v. schoonmaak, magazijn en hygiëne projecten.

Functie-eisen
MBO werk- en denkniveau; technische achtergrond; 2-3 jaar werkervaring in een magazijnbeheer of coördinerende functie in een productie omgeving in bij voorkeur in de voedingsmiddelenindustrie Kennis van het toepassen van VMI concepten en warehouse management en deze vertalen naar optimale voorraden. Ontwikkelen en verdiepen van kennis van voorraadbeheer en deze vertalen van de consequenties voor de eigen organisatie. Daarnaast vragen wij van de kandidaten te beschikken over de eigenschappen: Analytisch en probleemoplossend, Resultaatgericht, hands on mentaliteit, flexibel, zelfstandig als in teamverband kunnen werken.

We bieden
Een aanstelling bij een dynamisch bedrijf in ontwikkeling met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Voor meer informatie kun je bellen met Michiel Schaap, bereikbaar op telefoonnummer 06-51503115. Wil je reageren? Dan graag je CV en motivatie via E-mail aan a.peerbolte@meulenhallum.nl. Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.