• Meesterbakkers NL
 • Meesterbakkers UK
 • Meesterbakkers DE
 • Meesterbakkers FR
 • Meesterbakkers ES

Vacature teamleider productie

Teamleider productie

Functie
Van der Meulen Meesterbakkers levert de best mogelijke kwaliteit en zoekt een Teamleider productie die samen met ons zorgt voor het behalen van alle belangrijke KPI’s  op het gebied van productie efficiency, veiligheid (HSE), kwaliteit en duurzaamheid.

De Teamleider productie motiveert teamleden om te werken naar een gemeenschappelijk doel, neemt beslissingen, en evalueert mensen met het oog op ontwikkeling in de functie. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de geplande productie, zodanig dat wordt voldaan aan de eisen t.a.v. kwaliteit en kwantiteit en geeft op motiverende en coachende wijze direct leiding aan tenminste 5 medewerkers, die werkzaam zijn in de ploegendienst. Het bedrijf bevindt zich in een veranderingsproces, de teamleider moet in staat zijn om zijn team in de verandering mee te kunnen nemen op een coachende, lerende manier. Daarnaast heb je voortdurend oog voor verbeterslagen in de productie. Kortom: een afwisselende leidinggevende functie met vele mogelijkheden.

Bedrijf
Van der Meulen de Meesterbakkers is een internationaal gerenommeerd familiebedrijf en  fabrikant van kwalitatieve bakkerijproducten, die zowel onder merk als private label in de markt worden gezet. Van der Meulen is wereldwijd de nr. 1 producent van Melba Toast en de grootste leverancier van private label Beschuit. Verder zijn wij een belangrijke leverancier van Fries roggebrood en spelen sinds kort een rol in Snacks door de introductie van de nieuwste innovatie Say Yes to No!

Van der Meulen produceert op hoog kwaliteitsniveau in 4 productielocaties en brengt bakkerijproducten op de markt die meerwaarde bieden voor haar partners in binnen- en buitenland. Producten worden dan ook naar zo’n 80 landen geëxporteerd. Het bedrijf telt circa 120 enthousiaste medewerkers. De cultuur is er no-nonsense, pragmatisch en doelgericht, met een prettige, open en collegiale sfeer.

Aanbod
Juist omdat productie bij ons de topprioriteit is krijg je bij ons veel ruimte om jouw bijdrage te leveren. Wij staan open voor de beste werkwijze en zijn dan ook bereid om op basis van jouw kennis en kunde veranderingen aan te brengen. Wij bieden je het werken in een mooi familiebedrijf waarin al sinds 1910 hard wordt gewerkt aan het leveren van goede producten en waar veel aandacht is voor productontwikkeling

Profiel

 • Hbo werk- en denkniveau;

 • een aantal jaren gerichte leidinggevende ervaring binnen een productiebedrijf is een pré, bij voorkeur in de voedingsmiddelenindustrie;

 • bereid om in ploegendienst te werken en BHV certificaat te behalen;

 • ervaring/kennis in de bakkerij is een pré;

 • een teamplayer instelling, die werkzaam is in ploegendienst en die door een daadkrachtige, positieve instelling medewerkers weet te enthousiasmeren;

 • goede communicatieve eigenschappen;

 • persoonskenmerken: gedreven, resultaatgericht, overtuigend, flexibel, pragmatisch, “hands-on” mentaliteit;

Reactie
Ben je geïnteresseerd geraakt in het werken bij ons mooie bedrijf? Stuur dan je curriculum vitae en motivatie, naar Arie Peerbolte via a.peerbolte@meulenhallum.nl. Mocht je meer informatie over de functie willen, dan kun je bellen met Mario Zoontjens, Plantmanager  via 06-39445543.  Kandidaten krijgen binnen twee werkdagen een reactie over de voortgang.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.