• Meesterbakkers NL
  • Meesterbakkers UK
  • Meesterbakkers DE
  • Meesterbakkers FR
  • Meesterbakkers ES

Vacature QA Assistent

Bedrijf
Van der Meulen de Meesterbakkers is een internationaal gerenommeerd familiebedrijf en fabrikant van kwalitatieve bakkerijproducten, die zowel onder merk als private label in de markt worden gezet. Van der Meulen is wereldwijd de nr. 1 producent van Melba Toast en de grootste leverancier van private label Beschuit. Verder zijn wij een belangrijke leverancier van Fries roggebrood en spelen sinds kort een rol in Snacks door de introductie van de nieuwste innovatie Say Yes to...! Van der Meulen produceert op hoog kwaliteitsniveau in 4 fabrieken en brengt bakkerijproducten op de markt die meerwaarde bieden voor haar partners in binnen- en buitenland. Producten worden dan ook naar ongeveer 40 landen geëxporteerd. Het bedrijf telt circa 120 enthousiaste medewerkers.

De cultuur is er no-nonsense, pragmatisch en doelgericht, met een prettige, open en collegiale sfeer. Van der Meulen is BRC-, IFS-, GMP- en SKAL-gecertificeerd. Het bedrijf telt circa 120 enthousiaste medewerkers. Van der Meulen is bezig met een verandertraject om met name de positie van het Melba-merk in de markt te versterken en verder uit te kunnen bouwen. Binnen dit verandertraject speelt uiteraard ook de kwaliteitsafdeling een grote rol. In verband met de invulling van de functie in combinatie met verdere professionalisering van onze kwaliteitsafdeling komen wij graag in contact met een proactieve, net afgestudeerde en enthousiaste QA Assistent, die beschikt over affiniteit met en enige heeft op het gebied van kwaliteit binnen de levensmiddelenbranche. Wij zoeken voor de versterking van ons Team QAQC een:

QA Assistent

(voor minimaal 16 en maximaal 24 uur per week)

Als QA Assistent ben je samen met het QA-team medeverantwoordelijk voor allerhande zaken met betrekking tot Kwaliteit. De aandachtsgebieden binnen kwaliteit behelzen o.a. verkoop ondersteuning middels het beantwoorden van (internationale) klantvragen, het actueel houden van de kwaliteitssystemen (HACCP, GMP, BRC, IFS), het beheren van relevante documentatie en het ondersteunen van audits.

Je wordt de spil in de communicatie met afnemers en leveranciers als het gaat over kwaliteitsvraagstukken. Daarnaast behoren ook QC taken tot je werkzaamheden. Het is een overwegend administratieve functie waarbij accuraat en nauwkeurig gewerkt dient te worden. Bijvoorbeeld het invullen van specificaties voor de grote Retail- en inkooporganisaties waarmee wij zaken doen.

Profiel

  • Afgeronde mbo-opleiding, bij voorkeur Levensmiddelentechnologie;
  • Voor een starter op Hbo niveau die wil gaan werken in QA binnen de levensmiddelenindustrie. Of voor een ervaren kracht die weer graag wil werken binnen een professionele QA organisatie. Hierbij is enige ervaring met het behandelen van vraagstukken en uitvoeren van taken rondom HACCP, (Internationale) kwaliteitssystemen en het beantwoorden van klantenvragen een eis;
  • Zelfstandig, accuraat, initiatiefrijk, oplossingsgericht en analytisch;
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als in geschrift is een eis. Overige talenkennis is een pré.
  • Werkt gestructureerd, is procesmatig aangelegd, energiek, ondernemend, verbindend en resultaatgericht met kennis van en ervaring met de inrichting en optimalisatie van ERP-software, bij voorkeur bekend met Exact Globe en ruimer ervaring met MS-Office;

Wij bieden:
Een aanstelling bij een dynamisch bedrijf in ontwikkeling met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Voor meer informatie over de functie kun je bellen met Johanna Kloppenberg, medewerker QAQC, 06-611463176. Reageren voor 23 februari 2018. Mail je CV en motivatie aan a.peerbolte@meulenhallum.nl.