• Meesterbakkers NL
  • Meesterbakkers UK
  • Meesterbakkers DE
  • Meesterbakkers FR
  • Meesterbakkers ES

Vacature Allround (storing)monteurs

Van der Meulen de Meesterbakkers is een internationaal gerenommeerd familiebedrijf en fabrikant van kwalitatieve bakkerijproducten, die zowel onder merk als private label in de markt worden gezet. Van der Meulen is wereldwijd de nr. 1 producent van Melba Toast en de grootste leverancier van private label Beschuit. Verder zijn wij een belangrijke leverancier van Fries roggebrood en spelen sinds kort een rol in Snacks door de introductie van de nieuwste innovatie broodchips. Van der Meulen produceert op hoog kwaliteitsniveau in 4 fabrieken en brengt bakkerijproducten op de markt die meerwaarde bieden voor haar partners in binnen- en buitenland. Producten worden dan ook naar zo’n 40 landen geëxporteerd. Het bedrijf telt circa 120 enthousiaste medewerkers. 

De cultuur is er no-nonsense, pragmatisch en doelgericht, met een prettige, open en collegiale sfeer. Wij staan open voor de beste werkwijze en zijn dan ook bereid om op basis van jouw kennis en kunde veranderingen aan te brengen. Wij bieden je het werken in een mooi familiebedrijf waarin al sinds 1910 hard wordt gewerkt aan het leveren van buitengewone producten. Voor versterking van onze TD organisatie zijn wij op zoek naar:

Allround (storing)monteurs
(ook zoeken wij (bijna) afgestudeerden die wij zelf opleiden)

Functie
In deze functie ben je samen met het team van de Technische Dienst mede verantwoordelijk voor het in goede technische conditie houden van alle productiemiddelen en centrale voorzieningen binnen de locatie. Je houdt je bezig met preventief onderhoud en revisiewerkzaamheden voorbereid en uitgevoerd op mechanisch, pneumatisch, hydraulisch en elektronisch gebied. Dit impliceert dat je mede zorg draagt voor de maximale operationele inzetbaarheid van alle productiemiddelen, zonder dat dit ten koste gaat van het normale bedrijfsproces. Jouw takenpakket bestaat o.a. uit het verhelpen van acute storingen elektrotechnisch/mechanisch, het verrichten van onderhoudswerkzaamheden en modificaties. In de functie van Storingsmonteur werk je in ploegendienst.

Profiel

  • MBO werk- en denkniveau en een relevante technische opleiding;
  • Aantoonbare kennis van elektrotechniek en affiniteit met besturingssystemen;
  • Aantoonbare mechanische kennis;
  • Ervaring in een vergelijkbare functie en werkomgeving, bij voorkeur in een productieomgeving;
  • Bekend met HACCP-, BRC-, en bedrijfs- en veiligheidsvoorschriften;
  • Doortastend, flexibel, dienstverlenend, verantwoordelijkheidsgevoel, vindingrijk.

Je rapporteert hiërarchisch aan de Plantmanager en functioneel aan de werkvoorbereider/Teamleider Techniek.

Wij bieden
Een aanstelling bij een dynamisch bedrijf in ontwikkeling met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van “Allround storingsmonteur”, naar Inge Koopmans, I.koopmans@meulenholland.nl voor 21 maart 2018. De oriënterende gesprekken zullen plaatsvinden op donderdag 22 maart tussen 13.00 en 17.00 uur. Voor meer informatie over de functie kun je bellen met de Plantmanager, Wietse Jan tel: 06-55701995.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld