Bereiding aardappelpannenkoekjes
1. Schil de aardappels en de ui en rasp vervolgens met een blokrasp.
2. Als je de aardappels en ui hebt geraspt voeg je de bloem, ei en zure room toe en zout en peper naar smaak. Het mengsel mag niet te nattig zijn, zorg er dus voor dat het goed stevig is! Voeg anders nog een extra eetlepel bloem toe.
3. Doe wat olijfolie in de koekenpan en doe gelijk een schep van het aardappel-uienmengsel in de pan. Druk het wat aan zodat het de vorm van een pannenkoekje krijgt. Bak in 4 minuten goudbruin en keer dan om en doe hetzelfde aan de andere kant.
4. Herhaal dit totdat het aardappel-uienmengsel op is.
5. Serveer met zure room en Dippers en geniet ervan!
Bereiding rode bieten dip
1. Snijd de biet in partjes.
2. Voeg de biet samen met alle andere ingrediënten toe aan een blender of keukenmachine en mix tot een gladde dip.
3. Proef en voeg indien gewenst nog wat extra zout toe.
4. Serveer direct met de aardappelpannenkoekjes.
Bereiding mierikswortel dip
1. Verzamel alle ingrediënten.
2. Voeg de ingrediënten toe aan de blender of keukenmachine en mix tot een gladde dip.
3. Serveer direct met de aardappelpannenkoekjes.