Beschuit in een ovenschotel met chipolataworstjes en paprika

Bereidingswijze

Snijd de worst door de helft, de uien en de paprika in blokjes. Verwarm de oven voor op 180°. Klop de eieren met room en een snufje zout los en zet apart. Snijd het beschuit in vieren. Verhit een hapjespan met wat boter en olijfolie en bak de worst in 3 minuten goudbruin. Voeg vervolgens de ui en knoflook toe en bak 3 minuten mee. Doe daarna de paprika erbij en bak deze een minuut mee. Voeg als laatst de specerijen, peper en zout toe en fruit kort aan. Vet een ovenschaal in met wat olijfolie en schep het worst-groentemengsel in de ovenschaal. Wentel het beschuit door het eiermengsel en schik ze in de ovenschaal. Schenk het overgebleven eiermengsel over de worst-groentemengsel. Bestrooi met wat geraspte kaas en bak de schotel in circa 15 minuten goudbruin en krokant in de oven.