Dippers met drie razendsnelle dips van yoghurt

Bereidingswijze

Labneh dip

Verhit een koekenpan en rooster hierin de hazelnoten in 2 minuten, totdat deze licht gekleurd zijn. Voeg de sesam-, komijn- en korianderzaad toe en rooster nog 2 minuten op laag vuur. Laat alles afkoelen en vijzel het tot een grof mengsel. Klopt de kurkuma en olie tot een dressing. Verdeel de yoghurt over een platte schaal en besprenkel met de kurkumaolie en garneer af met de dukkah.

Tzatziki dip

Halveer de komkommer in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Rasp het vruchtvlees grof en voeg wat zout toe. Laat het in een vergiet 10 minuten uitlekken. Meng de komkommer, dille, knoflook en yoghurt en breng op smaak met peper en zout.

Dragon/truffel yoghurtmayonaise dip

Meng alle ingredi├źnten met elkaar en breng op smaak met peper en zout. Serveer met de andere yoghurtdips en onze ovenheerlijke Dippers.