Bereidingswijze
Voor de feta citroendip:
Klop de roomkaas los en kruimel de feta erboven. Voeg de rasp en het sap van 1 citroen toe en roer het geheel goed door. Doe in een kom en garneer met wat grove peper en munt.
Voor de walnoten geitenkaasdip:
Draai de walnoten fijn in een keukenmachine. Voeg de geitenkaas, yoghurt, honing, extra vierge olijfolie en een snufje peper en zout toe. Draai tot een smeuïge massa. Doe in een kom en garneer af met walnoten, honing en olijfolie.
Voor de burratadip:
Hak de knoflook fijn en doe samen met de burrata, extra vierge olijfolie, peper en zout in een keukenmachine. Draai tot een smeuïge dip. Voeg eventueel wat meer olijfolie toe als de dip te stevig is. Doe in een kom en garneer af met cherrytomaten en basilicum.
Serveer de drie witte dips met Dippers Orginal.