Kerstboom receptjes

1.Klop de eieren los met een eetlepel room en een snufje peper en zout.
2.Verhit een koekenpan met olie en bak 3 dunne omeletten van het eimengsel.
3.Laat de omeletten op een bord afkoelen.
4.Snijd de uiteindes van de komkommer en snijd een aantal dikkere plakjes van de komkommer en houd apart.
5.Schaaf de rest van de komkommer in lange dunne linten.
6.Snijd de peer en emmentaler in wat dikkere plakjes.
7.Houd ¾ van de plakjes peer apart en steek hier met een ster-uitsteekvorm grotere sterren uit.
8.Steek met een ster-uitsteekvorm sterretjes uit de plakjes komkommer en kaas.
9.Steek met een kerstboom-uitsteekvorm kerstboompjes uit de peer.
10.Snijd de omelet in lange repen en vouw deze zigzaggend op een prikker.
11.Vouw ook de komkommer slierten zigzaggend op een prikker.
12.Vouw de serranoham dubbel en vouw deze ook zigzaggend op een prikker.
13.Besmeer ⅓ van de Dippers Original met kruidenroomkaas en beleg met gerookte zalm.
14.Steek hier een prikker met de omelet op en maak af met een komkommer ster.
15.Beleg ⅓ van de Dippers Original met plakjes ossenworst.
16.Steek hier een prikker met de komkommer in en maak af met een emmentaler ster.