Broccoli left over
1.Maak je sjalotten en knoflook schoon en snijd fijn.
2.Fruit de sjalot en knoflook op laag vuur met een 2 eetlepels olijfolie zachtjes aan.
3.Laat afkoelen en doe samen met de broccoli en citroensap in een keukenmachine en pureer tot een grove spread.
4.Breng op smaak met chilipoeder, peper en zout
Kip left over
1.Trek de gegaarde kip uit elkaar met behulp van een vork zodat je pulled chicken krijgt.
2.Snijd de augurken in fijne blokjes en de bosui in ringen.
3.Meng de pulled chicken samen met de roomkaas, Griekse yoghurt, gesneden augurk, bosui ringen en ranch kruidenmix en meng goed door.
4.Breng eventueel verder op smaak met een snufje peper en zout.
5.Serveer met Melba Toast of Dippers
* Ranch kruidenmix
½ el. gedr. peterselie
1 tl. gedr. bieslook
2 tl. ui poeder
1 tl. knoflookpoeder
1 tl. zwarte peper
1 tl. zout