Pompoensoep met Melba Toast

Verwarm de oven voor op 220C. Halveer de pompoenen in de lengte en verwijder de zaden met een lepel. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Leg de pompoen op erop en besprenkel met olijfolie, peper en zout. Leg de ongepelde uien en tenen knoflook ernaast. Rooster in 45 minuten gaar. Schep het vruchtvlees van de pompoen met een lepel uit de schil en doe in de blender. Snij het topje van de rode peper en verwijder de zaadjes, snij de rode peper in stukjes en pel de ui en knoflook en voeg deze toe aan de pompoen. Schenk hier de kokosmelk en wat water bij en pureer dit fijn. Doe samen met de bouillon tabletten en het water in een ruime pan en breng dit aan de kook. Kook de soep voor 5 minuten door en breng eventueel verder op smaak met peper en zout. Serveer de soep in een soepkom en schep er een lepel zure room op en maak af met chili vlokken en platte peterselie en serveer met Melba Toast naturel.