Echt Hollands schaatsen met Flevonice en Van der Meulen

DE ACTIE IS INMIDDELS AFGELOPEN

Een dag plezier voor het hele gezin of met vrienden

De ijzers onderbinden, een flink stuk schaatsen met de familie of met vrienden en daarna op kracht komen met een kop erwtensoep en roggebrood met spek: Hollandser dan dat wordt het niet! Bij aankoop van twee verpakkingen Van der Meulen Fries Roggebrood krijg je het tweede kaartje (t.w.v. €11,50) voor openluchtijsbaan Flevonice gratis, zodat je kunt genieten van een heerlijk Hollands dagje met het hele gezin of met je vriendengroep. En om te voorkomen dat je je op glad ijs bevindt, zetten we hieronder alle informatie voor je op een rij.

Wat?

Bij aankoop van twee verpakkingen Van der Meulen Fries Roggebrood krijg je het tweede toegangskaartje (t.w.v. €11,50) voor Flevonice gratis. Dit bij inlevering van twee volledige wikkels. Bij Flevonice kun je heerlijk schaatsen in de natuur, ook als het niet vriest! Een perfect uitje met het hele gezin, een originele eerste date of een dagje glijden met je vrienden.

    Na het schaatsen even bijkomen in het restaurant van Flevonice? Dan krijg je bij inlevering van de coupon ook nog eens 50% korting bij aankoop van roggebrood met spek.

Wanneer?

De actie loopt van 1 december 2018 t/m 3 maart 2019.

    Vergeet je niet 2 volledige actie wikkels mee te nemen naar Flevonice?

Waar?

De actieverpakking is verkrijgbaar bij Albert Heijn, Jumbo, Plus, Dirk, Poiesz, Deen Supermarkten, Jan Linders, Boni, Hoogvliet, Vomar, Coop, Dekamarkt en Spar.

Actievoorwaarden

Aan deze actie zijn de volgende voorwaarden verbonden:

> De korting wordt verrekend aan de kassa bij Flevonice bij inlevering van twee volledige wikkels van Van der Meulen Fries Roggebrood (voorbeeld: bij inlevering van vier wikkels krijg je het tweede en het vierde kaartje gratis).

> Deze actie geldt alleen voor het early bird-tarief, dus bij binnenkomst vóór 10.00 uur. Kom je na 10.00 uur, dan betaal je het restbedrag á €3,50 zelf bij.

> De wikkels zijn niet inwisselbaar voor geld.

> De actie is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties.

> Bij inlevering van de coupon (die je ontvangt bij de kassa) krijg je ook nog eens 50% korting bij aankoop van roggebrood met spek in het restaurant van Flevonice.

Ga dus snel naar de dichtstbijzijnde supermarkt en geniet niet alleen van heerlijk roggebrood, maar ook van een dag ijsplezier voor het hele gezin! Heb je vragen of opmerkingen over deze actie? Neem dan gerust contact met ons op.