Fries roggebrood van Van der Meulen, beter wordt het niet!

Private label | Melba toast | Beschuit | Roggebrood | Snacks

Ons heerlijke roggebrood is van alle markten thuis: het is niet alleen lekker smeuïg en rijk van smaak, maar ook nog eens vetarm, eiwitrijk en vezelrijk. Niet zo gek dus, dat klanten van over de hele wereld er fan van zijn. In onze bakkerij bakken we iedere dag met de lekkerste ingrediënten. Zo selecteren wij alleen de beste roggekorrels. Ons geheime recept hebben we steeds verder verfijnd en nu durven we wel te zeggen: lekkerder kan bijna niet! Profiteer van het beste op de markt met het roggebrood van Van der Meulen!

Wij kennen roggebrood door en door

Van der Meulen heeft meer dan honderd jaar ervaring met het bakken van Fries roggebrood. We krijgen dan ook vaak waardering voor de kwaliteit, en het feit dat het roggebrood extra smeuïg is. Roggebrood is bovendien enorm gezond, want het is vetarm en zit vol met proteïne en vezels. Een geweldig product dus waar we erg trots op zijn. Daarnaast zijn we continu bezig om het nóg lekkerder te maken dan het al is. Roggebrood is heerlijk op elk moment en daar spelen we op in met onze verpakkingen. Zo hebben we roggebrood in allerlei vormen en smaken, bijvoorbeeld roggebrood met zonnebloempitten of in portieverpakking.

Private label roggebrood

Wij vinden het geweldig om te horen dat klanten genieten van de bakkerijproducten waar we zoveel liefde instoppen. We voeren daarom continu innovaties door naar aanleiding van marktonderzoek. Als het de wens is om roggebrood van Van der Meulen te verkopen onder een private label, dan is kwaliteit gegarandeerd. Onze kracht ligt bovendien in onze flexibiliteit. We spelen snel in op veranderende wensen en trends vanuit de markt. We denken dan ook graag mee over de verpakking. Er zijn vele formaten mogelijk. De verpakking kan breed of smal zijn en het roggebrood kan zowel in folie of in een kartonnen doosje verpakt worden. Zijn er andere wensen? Dan denken we ook graag mee!

Kennis en ervaring

Onze rijke geschiedenis heeft tot een aantal hele mooie producten geleid. Eerst zien, dan geloven? Neem dan vooral contact met ons op om te zien wat de mogelijkheden zijn. Wij nemen graag alle zorgen uit handen en ondersteunen waar mogelijk. Zo zorgen we voor een product dat zo goed mogelijk aansluit op de wensen vanuit de klant en de vraag van de consument.

__________

Bekijk ook onze andere private label producten: