Meewerkend voorman / Teamleider Beschuit

Zie je het als een prachtige kans om een bijdrage te leveren aan het bakken van de lekkerste beschuit? Lijkt het jou een uitdaging te zorgen voor goed presterende medewerkers en een kwalitatief super goed product? Heb je daarnaast enige ervaring als leidinggevende of ben je toe aan deze stap? Dan komen we graag met jou in gesprek.

Wij zijn Van der Meulen, de Meesterbakkers. Sinds 1910 maken we specialistische bakkerijproducten. Deze leveren we met veel trots aan onze nationale en internationale klanten. Internationaal gaat het om meer dan 40 landen! De productie vindt plaats op 3 locaties in het noorden van Nederland. Eén daarvan is onze beschuitbakkerij.

Voor onze beschuitbakkerij zoeken we een gedreven, positief ingestelde, verbindende

 

Meewerkend voorman / Teamleider Beschuit

(in opleiding)

 

Je begint als senior operator en je groeit door naar de rol van meewerkend voorman/ teamleider. Door dit traject leer je ons bakproces goed kennen. Hoe snel je doorgroeit, hangt af van jouw kennis, kunde en je inzet. Samen met je team, dat bestaat uit ongeveer 7 medewerkers variërend van zeer ervaren (senior) operators tot uitzendkrachten, bewaak je alle aspecten van het bakproces en maak je de lekkerste beschuit.

 

Wat ga jij doen?

Je start als senior operator. Je wordt op alle werkplekken in de bakkerij ingezet zodat je het proces goed leert kennen. Intussen nemen we je mee in de groei naar de functie van meewerkend voorman/teamleider. Als meewerkend voorman/teamleider werk je samen met je team aan het realiseren van de doelstellingen in jouw shift. Je zorgt dat je team optimaal functioneert en je draait zelf mee in de productie. Tevens draag je bij aan het verbeteren van de processen binnen de afdeling. Heel belangrijk hierbij is de zorg voor een hygiënische en veilige werkomgeving. Jij weet van dit team een geheel te maken en zorgt voor een fijne werksfeer. Je vindt het geen probleem om je team op de verantwoordelijkheden te wijzen. En bij successen vind je het leuk om dit met het team te vieren. Je werkt in 2 of 3 ploegen.

 

Wat breng je mee?

We zien graag dat je al enige leidinggevende ervaring in de food sector hebt opgedaan of dat je toe bent aan deze stap.

Daarnaast vragen we van je dat jij:

  • beslissingen durft te nemen
  • houdt van structuur, orde en netheid
  • goed kunt samenwerken
  • een echte verbinder bent
  • gaat voor de 9
  • het leuk vindt om je team complimenten te geven
  • je functioneert minimaal op mbo niveau

 

Wat bieden we je?

Je krijgt een uitstekend salaris en onze secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld conform de CAO Zoetwarenindustrie aangevuld met eigen regelingen (o.a. pensioen en aanvullende verzekeringen).

Sluit dit aan bij jouw ambities? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie met CV voor 15 november 2021. Mail je gegevens aan sollicitatie@meulenholland.nl.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ton Heijnen, 06 224 776 98.