Allround Storingsmonteur

Word jij blij van het oplossen van elektrische en mechanische storingen aan machines? Draag je graag je steentje bij aan het preventief onderhouden van deze machines? En draai je je hand niet om voor het aansluiten van de laptop op deze machines om de besturing uit te lezen of … wil je dit graag leren. Dan zoeken wij jou!

Onze Technische Dienst breiden we graag uit met een zelfstandige, gestructureerde en proactieve:

Allround Storingsmonteur

Solliciteer direct

We weten dat we je moeten zoeken met een enorm groot zoeklicht en toch doen we graag deze moeite. We hebben bij de TD namelijk een heel leuk team van 17 collega’s die een uitgebreid machinepark onderhouden dat continu nodig is om de lekkerste producten te maken. Daarvoor staan we paraat in drie ploegen en draaien we een consignatiedienst. We doen ons uiterste best om stilstand te voorkomen en daar waar zich storingen voordoen, lossen we deze zo snel mogelijk op. We zijn er reuze trots op dat ons dit steeds weer lukt!

Wat ga jij doen?

Je gaat mechanische en elektrische storingen oplossen. Ook ga je storingen op besturingsvlak aanpakken. Van deze storingen analyseer je wat er aan de hand is en kies je – eventueel in overleg met een collega of de Teamleider van de Productie – de beste oplossing. Daarnaast werk je mee in projecten voor preventief onderhoud. Je draait mee in de drie ploegendienst enen je neemt deel in onze consignatiedienst.

Wat breng je mee?

We zien graag dat jij:

 • goed kunt samenwerken
 • zelfstandig bent
 • proactief bent ingesteld
 • gestructureerd en netjes werkt
 • prettig en diplomatiek communiceert
 • gericht bent op verbeteren
 • en het werk ziet liggen

Bij voorkeur breng jij ook mee:

 • MBO niveau 4, richting Mechatronica of Elektrotechniek
 • 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie
  of: bij minder ervaring ben je een snelle leerder met een enorme drive die goed kan luisteren en beslissingen durft te nemen

Wat bieden we je?

Je krijgt een uitstekend salaris en onze secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld conform de CAO Zoetwarenindustrie aangevuld met eigen regelingen (o.a. pensioen en aanvullende verzekeringen).

Ben je goed in je werk en laat je een drive zien, dan kun je doorgroeien naar besturingstechnicus of allround elektrotechnicus.

Sluit dit aan bij jouw ambities?

Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie met CV voor 22 oktober 2021. Mail je gegevens aan sollicitatie@meulenholland.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Fokke Kamp op 06 111 752 41.

Van der Meulen Hallum BV aanvaardt geen ongevraagde hulp van bureaus. Toegestuurde cv’s door bureaus aan Van der Meulen Hallum BV zonder zoekopdracht van de afdeling HRM worden gezien als eigendom van Van der Meulen. Er zal geen vergoeding worden betaald in geval de kandidaat ingehuurd wordt door Van der Meulen Hallum BV als gevolg van deze verwijzing of via andere middelen. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct