Allround (storings)monteur

Ben jij diegene die ons enthousiaste en volop in ontwikkeling zijnde afdeling Maintenance komt versterken? Heb je net als al onze monteurs een passie voor techniek in de breedste zin van het woord en krijg je energie van complexe en hardnekkige verstoringen? Ben je zelfstandig en neem je graag initiatief, houd je van structuur en het nemen van beslissingen op basis van de juiste RCA?

Dan nodigen wij jou uit te solliciteren naar onze vacature van:

Allround (storings)monteur

Solliciteer direct

Deze uitdaging wacht jou

Om je een beeld te geven van wat je te wachten staat, vertelt Ruben je graag wat meer over zijn rol als onderhouds- en storingsmonteur.

Als allround storingsmonteur werk je nauw samen met een groep gemotiveerde collega monteurs om onze productie op een juiste manier te ondersteunen.
Samen met het team van de Technische Dienst ben je mede verantwoordelijk voor het in goede technische conditie houden van alle productiemiddelen en centrale voorzieningen binnen de locatie. Je houdt je bezig met preventief onderhoud en revisiewerkzaamheden voorbereid en uitgevoerd op mechanisch, pneumatisch, hydraulisch en elektronisch gebied. Dit impliceert dat je mede zorg draagt voor de maximale operationele inzetbaarheid van alle productiemiddelen, zonder dat dit ten koste gaat van het normale bedrijfsproces. Jouw takenpakket bestaat o.a. uit het verhelpen van acute storingen elektrotechnisch/mechanisch, het verrichten van onderhoudswerkzaamheden en modificaties. In de functie van Storingsmonteur werk je in de dagdienst, maar ben je tevens beschikbaar voor het werken in een (2-) ploegendienst.

Profiel

  • MBO werk- en denkniveau en een relevante technische opleiding (werktuigbouwkunde of mechatronica)
  • Aantoonbare kennis van elektrotechniek en affiniteit met besturingssystemen;
  • Aantoonbare mechanische kennis;
  • Ervaring in een vergelijkbare functie en werkomgeving, bij voorkeur in een productieomgeving;
  • Bekend met HACCP-, BRC-, en bedrijfs- en veiligheidsvoorschriften;
  • Doortastend, flexibel, dienstverlenend, verantwoordelijkheidsgevoel, vindingrijk.
  • Ervaring met TIG lassen is een pré

Wie zijn wij?

Sinds 1910 staan wij als Fryske bakkers iedere dag met een glimlach op om iedereen te laten genieten van de lekkerste en meest verrassende toast en andere bakkersspecialiteiten. Wij willen dat iedere dag net iets beter doen en hebben oog voor de waardevolle relatie met onze klanten, medewerkers en omgeving. Door consument georiënteerd te groeien en een onderscheidende aanpak hierin, bouwen wij ons bedrijf verder uit. Het ‘verschil’ maken wij door een “poerbêste” operatie en klantbenadering,  in een kostenbewuste en ondernemende cultuur. Wij doen dit samen met circa 125 enthousiaste medewerkers in een open en no-nonsense werkomgeving.

Wat bieden wij?

Een aanstelling bij een dynamisch bedrijf in ontwikkeling met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van “Allround Storingsmonteur”, naar Janny van Dijk (jannyvandijk@meulenholland.nl). Voor meer informatie kun je bellen  met Fokke Kamp, Manager Maintenance, via telefoonnummer 0518-438216 (maandag tm donderdag).

Van der Meulen Hallum BV aanvaardt geen ongevraagde hulp van bureaus. Toegestuurde cv’s door bureaus aan Van der Meulen Hallum BV zonder zoekopdracht van de afdeling HRM worden gezien als eigendom van Van der Meulen. Er zal geen vergoeding worden betaald in geval de kandidaat ingehuurd wordt door Van der Meulen Hallum BV als gevolg van deze verwijzing of via andere middelen. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct