Handige Technici

Wij zijn op zoek naar handige technici!

 

Ben jij monteur, werktuigbouwkundige, besturingstechnicus, mechatronisch expert, of doe je iets anders in de techniek (in opleiding)?

Word jij blij van het oplossen van elektrische en/of mechanische storingen aan machines? Draag je graag je steentje bij aan het preventief onderhouden van deze machines? Of ben je een kei in tools in de besturingstechniek of tekenprogramma’s? Dan gaan we graag in gesprek met jou!

Ook als je nog in opleiding bent en het leuk vindt om naast je opleiding werkervaring op te doen.

Voor onze Technische Dienst zijn we op zoek naar

 

Handige Technici

 

We weten dat we je moeten zoeken met een sterk zoeklicht en deze moeite doen we graag. We hebben bij de TD namelijk een heel leuk team van 17 collega’s die een uitgebreid machinepark onderhouden dat continu nodig is om de lekkerste producten te maken. Daarvoor staan we paraat in drie ploegen en draaien we een consignatiedienst. We doen ons uiterste best om stilstand te voorkomen en daar waar zich storingen voordoen, lossen we deze zo snel mogelijk op. We zijn er reuze trots op dat ons dit steeds weer lukt!

 

We breiden ons team graag uit en zijn daarom op zoek naar technici die

  • goed kunnen samenwerken
  • zelfstandig zijn
  • proactief zijn ingesteld
  • gestructureerd en netjes werken
  • prettig en diplomatiek communiceren
  • gericht zijn op verbeteren
  • en het werk zien liggen

 

Wat bieden we je?

Je krijgt een uitstekend salaris en onze secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld conform de CAO Zoetwarenindustrie aangevuld met eigen regelingen (o.a. pensioen en aanvullende verzekeringen).

Ben je goed in je werk en laat je een drive zien, dan zijn er binnen ons bedrijf volop mogelijkheden om door te groeien.

Ben je geïnteresseerd, dan mag je ons een mail met CV sturen, maar je mag ook bellen met onderstaande personen.

Wil je meer informatie of mondeling solliciteren, dan kun je bellen met HRM op 0518 438 216 of de Maintenance Manager Fokke Kamp op 06 111 752 41.