Junior Allround (storings)monteur

Van der Meulen Hallum B.V. is een internationaal gerenommeerd familiebedrijf en fabrikant van kwalitatieve bakkerijproducten, die zowel onder merk als private label in de markt worden gezet.

Van der Meulen is wereldwijd de nr. 1 producent van Melba Toast en de grootste leverancier van private label Beschuit. Verder zijn wij een belangrijke leverancier van Fries Roggebrood en spelen sinds kort een rol in Snacks door de introductie van de nieuwste innovatie Say Yes to …..!
Van der Meulen produceert op hoog kwaliteitsniveau in vier fabrieken en brengt bakkerijproducten op de markt die meerwaarde bieden voor haar partners in binnen- en buitenland. Producten worden dan ook naar zo’n 40 landen geëxporteerd. Het bedrijf telt circa 120 enthousiaste medewerkers.

De cultuur is er no-nonsense, pragmatisch en doelgericht, met een prettige, open en collegiale sfeer. Wij staan open voor de beste werkwijze en zijn dan ook bereid om op basis van jouw kennis en kunde veranderingen aan te brengen. Wij bieden je het werken in een mooi familiebedrijf waarin al sinds 1910 hard wordt gewerkt aan het leveren van buitengewone producten.

Voor versterking van onze Technische Dienst zijn wij op zoek naar een:

Junior Allround (storings)monteur

Functie
In deze functie ben je samen met het team Technische Dienst mede verantwoordelijk voor het in goede technische conditie houden van alle productiemiddelen en centrale voorzieningen binnen de locatie. Je houdt je bezig met preventief onderhoud en revisiewerkzaamheden voorbereid en uitgevoerd op mechanisch, pneumatisch, hydraulisch en elektronisch gebied. Dit impliceert dat je mede zorg draagt voor de maximale operationele inzetbaarheid van alle productiemiddelen, zonder dat dit ten koste gaat van het normale bedrijfsproces. Jouw takenpakket bestaat o.a. uit het verhelpen van acute storingen elektrotechnisch/mechanisch, het verrichten van onderhoudswerkzaamheden en modificaties. Je valt onder de Teamleider Techniek en onderhoudt contacten met de leidinggevenden van de verschillende afdelingen. In de functie van Storingsmonteur werk je in ploegendienst.

Profiel
• MBO werk- en denkniveau en een relevante technische opleiding;
• aantoonbare kennis van elektrotechniek;
• aantoonbare kennis van mechanica;
• doortastend, flexibel, dienstverlenend, verantwoordelijkheidsgevoel, vindingrijk;
• bereidheid tot het werken in verschillende soorten ploegendienst of dagdienst.

Je rapporteert hiërarchisch aan de Plantmanager en functioneel aan de Allround Storingsmonteur.

Wij bieden
• een aanstelling bij een dynamisch bedrijf in ontwikkeling;
• ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en indien noodzakelijk een passende (vervolg)opleiding;
• uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Je zult in deze functie starten in onze Innovatiehal, dit is een fabriek die beschikt over verschillende soorten inpakmachines en een moderne bakkerij. Je wordt begeleid door één van onze Allround Monteurs die zelf is doorgestroomd van Junior Allround Monteur naar zijn huidige functie.

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van “Junior Allround Storingsmonteur”, naar Arie Peerbolte (HR Manager), A.Peerbolte@meulenholland.nl. Voor meer informatie over de functie kun je bellen met de Plantmanager, Wietse Jan Kooistra op 06-55701995.