Junior Product Manager

Sinds 1910 staan wij als Fryske bakkers iedere dag met een glimlach op om iedereen te laten genieten van de lekkerste en meest verrassende toast en andere bakkersspecialiteiten. Wij willen dat iedere dag net iets beter doen en hebben oog voor de waardevolle relatie met onze klanten, medewerkers en omgeving. Door consument georiënteerd te groeien en een onderscheidende aanpak hierin, bouwen wij ons bedrijf verder uit. Het ‘verschil’ maken wij door een “poerbêste” operatie en klantbenadering,  in een kostenbewuste en ondernemende cultuur.

Wij doen dit samen met circa 120 enthousiaste medewerkers in een open en no-nonsense werkomgeving.

Voor onze commerciële afdeling zoeken wij een:

Junior Product Manager (24-32 uur)

Jouw rol
Als Junior Product Manager word jij helemaal blij van het meedenken en ontwikkelen van nieuwe concepten en producten voor de internationale Retail en Foodservice markt. Deze projecten begeleid je van idee tot implementatie fase in nauwe samenwerking met de Marketing Manager. Je fungeert daarin als de spin in het web en zorgt dat je een goede sparring partner wordt voor alle stakeholders.

Je helpt bij het analyseren van marktcijfers, promoties en het maken van marketing plannen en vindt het leuk om beurzen en klantbezoeken tot in de puntjes voor te bereiden. Je begrijpt het belang van de juiste verpakking en maakt dat traject je helemaal eigen; van het ontwerp tot het in lijn brengen van de verpakking. De concept ideeën weet je hierin duidelijk te vertalen naar een goede briefing aan de gespecialiseerde ontwerp bureaus waar je nauw mee samen werkt.

Daarnaast geef je uitvoering aan de activatiekalender van het Van der Meulen merk en onze andere labels, zowel online als offline. Je beheert onze Social Media pagina’s en levert input voor content. Tevens zorg je ervoor dat de informatie op onze website altijd up to date is en maak je onze interne nieuwsbrief.

Jouw profiel
Je hebt een afgeronde HBO opleiding met maximaal 3 jaar werk ervaring in een soortgelijke rol of wilt dit graag leren. De food branche is je passie en je laat dit zien middels een creatieve doch ‘hands-on’ mentaliteit. Je beschikt over een goed ontwikkeld analytisch & conceptueel vermogen en hebt oog voor detail. Je bent in staat om verbindingen te maken tussen verschillende afdelingen en je hebt aantoonbare affiniteit met projectmanagement & (online) marketing. Het is een pré als je ook kennis hebt van Photoshop en/of andere design programma’s. Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als in geschrift is vanzelfsprekend.

Ons aanbod
We bieden je een aanstelling voor 24 tot 32 uur bij een dynamisch familie bedrijf  met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Voor meer informatie over de functie kun je bellen met Petra Loos, Marketing Manager,  op 06-29422757.  Ben je enthousiast? Reageer dan vóór 1 september 2019 middels je CV met korte motivatie aan a.peerbolte@meulenholland.nl.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.