Medewerker Personeels- en salarisadministratie

Medewerker Personeels- en salarisadministratie

(0,8 fte/32 uur per week)

Bedrijf
Van der Meulen de Meesterbakkers is een internationaal gerenommeerd familiebedrijf en fabrikant van kwalitatieve bakkerijproducten, die zowel onder merk als private label in de markt worden gezet. Van der Meulen is wereldwijd de nr. 1 producent van Melba toast en de grootste leverancier van private label Beschuit. Verder zijn ze een belangrijke leverancier van Fries roggebrood en spelen sinds kort een rol in Snacks door de introductie van de nieuwste innovatie MelbaBites in NL en Say Yes to …Breadchips in de USA!

Van der Meulen produceert op hoog kwaliteitsniveau in 4 fabrieken en brengt bakkerijproducten op de markt die meerwaarde bieden voor haar partners in binnen- en buitenland. Producten worden dan ook naar meer dan 40 landen geëxporteerd. Het bedrijf telt circa 120 enthousiaste medewerkers. De cultuur is er no-nonsense, pragmatisch en doelgericht, met een prettige, open en collegiale sfeer.

Functie
Als medewerk(st)er Personeels- en salarisadministratie voer jij 4-wekelijks de salarisadministratie uit en alle daarbij behorende mutaties. Tevens ben je de key-user van het tijdsregistratiesysteem, maak je stamgegevens daarin aan en bewaak je de autorisatie door managers op de dagelijkse mutaties.
Je beheert de personeelsdossiers en je stelt arbeidsovereenkomsten op en je archiveert HR-documenten digitaal. Je bent de inhoudelijke kennisbron op het gebied van loonbelasting, sociale verzekeringen, pensioenen, etc. Tevens ben je verantwoordelijk voor de ziekmeldingen richting onze Arbo-dienstverlener. Je bent het eerste aanspreekpunt voor collega’s, managers en externe partijen als het gaat om de personeelsadministratie en eerstelijns HR vragen.
Je valt hiërarchisch onder de Finance Manager en operationeel inzake personeelsadministratie en CAO gerelateerde onderwerpen onder de HR Manager. De gehele afdeling Finance en ICT bestaat uit 6 personen.

Profiel
Je beschikt over minimaal MBO+ werk- en denkniveau, waarbij je in het bezit bent van een afgeronde PDL-opleiding. Daarnaast beschik je over meerdere jaren werkervaring als zelfstandig salaris- en personeelsadministrateur, bij voorkeur in een productiebedrijf. Je bent zeer vaardig met MS Office en je bent analytisch vaardig, secuur en cijfermatig zeer sterk. Je hebt aantoonbare ervaring met de digitale verwerking en de opslag van personele data in een HRM-/salarispakket.

Wij bieden:
Een aanstelling bij een dynamisch bedrijf in ontwikkeling met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en uitstekende arbeidsvoorwaarden. De aanstelling is voor een jaar met zicht op vast voor minimaal 28 en maximaal 32 uur per week.

Voor meer informatie over de functie kun je bellen met Arie Peerbolte, HR Manager, 06-51892568 of vanaf 11 juni met Jan Bosgra, Finance Manager, 06-13298298.

Reageren voor 25 juni 2018. Mail je CV en motivatie aan j.bosgra@meulenholland.nl.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.