Meewerkend Teamleider Technische Dienst

Ben jij een mensen-mens die zich thuis voelt in een technische omgeving? Heb je ervaring met leidinggeven én vind je het leuk om ook zelf met de voeten in de klei te staan en technische problemen op te lossen? Dan komen wij graag met jou in contact.

Voor onze Technische Dienst zoeken we een technische, gedreven, knopen doorhakkende:

Meewerkend Teamleider Technische Dienst

Solliciteer direct

In deze rol los je samen met je team de storingen op die zich voordoen in ons machinepark. Je stuurt je team aan, begeleidt hen en waar nodig steek je zelf de handen uit de mouwen. Je vindt het belangrijk om alle dagen zo goed mogelijk te presteren, het liefst iedere dag een beetje beter! Daarvoor zorg je dat je het optimale uit jouw team haalt.

 Wat ga jij doen?

Je gaat de werkzaamheden inplannen voor jouw team van ongeveer 10 personen. Je begeleidt hen in het werk waar nodig. Je neemt beslissingen en je zorgt dat jouw team steeds beter wordt. Je sleutelt zelf ook mee en gebruikt jouw ervaring om anderen iets te leren. Je hebt overleg met de Productiemanager en Teamleiders van de Productie over de aanpak en eventuele stilstand van zowel preventief onderhoud als het oplossen van storingen. Je neemt deel aan overleggen om de oorzaak van problemen vast te stellen en verbeteringen aan te brengen. Je werkt samen met de Werkvoorbereider en de Reliability Engineer. Je legt verantwoording af aan de Maintenance Manager.

Wat breng je mee?

We zien graag dat jij:

 • een echte verbinder bent
 • goed kunt samenwerken
 • een open karakter hebt
 • niet bang bent voor veranderingen
 • gaat voor de 9
 • het leuk vind om je team complimenten te geven
 • beslissingen durft te nemen
 • houdt van structuur, orde en netheid
 • en uiteraard: het leuk vindt om zelf te sleutelen en hier ook goed in bent

Bij voorkeur breng jij ook mee:

 • HBO Werktuigbouwkunde, of minimaal MBO niveau 4 Mechatronica of Elektrotechniek
 • 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie

Wat bieden we je?

Je krijgt een uitstekend salaris en onze secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld conform de CAO Zoetwarenindustrie aangevuld met eigen regelingen (o.a. pensioen en aanvullende verzekeringen).

Ben je goed in je werk en laat je een drive zien, dan kun je doorgroeien naar Teamleider Technische Dienst.

Sluit dit aan bij jouw ambities?

Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie met CV voor 8 mei 2021. Mail je gegevens aan sollicitatie@meulenholland.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Fokke Kamp op 06 111 752 41.

Van der Meulen Hallum BV aanvaardt geen ongevraagde hulp van bureaus. Toegestuurde cv’s door bureaus aan Van der Meulen Hallum BV zonder zoekopdracht van de afdeling HRM worden gezien als eigendom van Van der Meulen. Er zal geen vergoeding worden betaald in geval de kandidaat ingehuurd wordt door Van der Meulen Hallum BV als gevolg van deze verwijzing of via andere middelen. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct