Allround Monteurs

Ben jij monteur, elektrotechnicus, werktuigbouwkundige, mechatronisch expert, of heb je een andere technische achtergrond: lees dan vooral verder.

Word jij blij van het oplossen van elektrische en/of mechanische storingen aan machines? Draag je graag je steentje bij aan het preventief onderhouden van deze machines? En wil je veel kunnen leren en jezelf ontwikkelen? Dan gaan we graag in gesprek met jou!

Ook als je nog in opleiding bent en het leuk vindt om naast je opleiding werkervaring op te doen.

Wij zijn Van der Meulen, de Meesterbakkers. Sinds 1910 maken we specialistische bakkerijproducten, waarvan Melba Toast één van de bekendste producten is. Onze toast leveren we met veel trots aan nationale en internationale klanten. Internationaal gaat het om meer dan 40 landen. De productie vindt plaats in Hallum, waar we met ongeveer 120 medewerkers dagelijks onze toast bakken.

Voor onze Technische Dienst zijn we op zoek naar handige en gedreven

Allround Monteurs

Jij hebt passie voor techniek en ziet het werk liggen. Je vindt het een uitdaging om het machinepark continue operationeel te houden. En als dat een keer niet lukt, doe je er alles aan om het proces zo snel mogelijk weer op gang te brengen. Je werkt in een vijf ploegendienst en bent gekoppeld aan een productieteam welke jij in jouw shift zo goed mogelijk ondersteunt. Je komt te werken in een TD team van ongeveer 15 collega’s. Het werk is divers en wordt zoveel mogelijk gekoppeld aan jouw kennis en kunde.

We zijn op zoek naar Allround Monteurs die

  • goed kunnen samenwerken
  • zelfstandig zijn
  • proactief zijn ingesteld
  • gestructureerd en netjes werken
  • prettig en diplomatiek communiceren
  • gericht zijn op verbeteren
  • en het werk zien liggen

Wat bieden we je?

Je krijgt een uitstekend salaris en onze secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld conform de CAO Zoetwarenindustrie aangevuld met eigen regelingen (o.a. pensioen en aanvullende verzekeringen).

Ben je goed in je werk en laat je een drive zien, dan zijn er binnen ons bedrijf volop mogelijkheden om door te groeien.

Ben je geïnteresseerd, dan mag je ons een mail met CV sturen, maar je mag ook bellen met onderstaande personen.

Wil je meer informatie of om mondeling te solliciteren, dan kun je bellen met de Teamleider TD Lolke Hoitema op 06 513 660 28 of met de afdeling HRM op 0518 438 216.

Solliciteer direct