Operators mengerij/bakker

Van der Meulen de Meesterbakkers is een internationaal gerenommeerd familiebedrijf en  fabrikant van kwalitatieve bakkerijproducten, die zowel onder merk als private label in de markt worden gezet. Van der Meulen is wereldwijd de nr. 1 producent van Melba Toast en de grootste leverancier van private label Beschuit. Verder zijn wij een belangrijke leverancier van Fries roggebrood. Van der Meulen produceert op hoog kwaliteitsniveau in 4 fabrieken en brengt bakkerijproducten op de markt die meerwaarde bieden voor haar partners in binnen- en buitenland. Producten worden dan ook naar zo’n 45 landen geëxporteerd. Het bedrijf telt circa 120 enthousiaste medewerkers. De cultuur is er no-nonsense, pragmatisch en doelgericht, met een prettige, open en collegiale sfeer.

Ter versterking van onze afdelingen Toast en Beschuit zijn wij op zoek naar

Operators mengerij/bakker

Functie
Als operator in de mengerij sta je aan de basis van de productie van beschuit of toast. Als menger houdt je je voornamelijk bezig met het doseren en mengen van grondstoffen tot een kwalitatief hoogwaardig deeg. Daarnaast zorg je voor een goede instroom van benodigde materialen, grondstoffen en hulpmiddelen. Je controleert en beoordeelt het deeg op consistentie en kleur en registreert productie- en kwaliteitsgegevens.

Profiel

  • Je heb technisch inzicht, door opleiding, werken en/of hobby verkregen;
  • Je bent in het bezit van minimaal een diploma MBO-3
  • Je bent stressbestendig en pro actief;
  • Met het oog op werktijden en aard van de werkzaamheden ben je minimaal 18 jaar;
  • Je bent bereid tot het werken op wisselende tijden (ploegendienst);
  • Je bent in het bezit van eigen vervoer (het openbaar vervoer sluit niet aan op onze werktijden)
  • Je bent gedreven, enthousiast en hebt oog voor hygiëne en voedselveiligheid;
  • Ervaring als (banket)bakker is een pré.
  • Je bent fulltime beschikbaar

Wij bieden
Een uitdagende functie binnen een dynamisch bedrijf met ruimte voor eigen ontwikkeling en uitstekende arbeidsvoorwaarden conform cao zoetwaren.

Ben je enthousiast geworden over deze vacature en ons bedrijf? Dan nodigen we je van harte uit om je CV en motivatiebrief te mailen naar Janny van Dijk, jannyvandijk@meulenholland.nl. Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen met Jeltina Brandenburg, plantmanager, via telefoonnummer 06-23981050

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.