Teamleider Magazijn

Ben jij een logistiekeling in hart en nieren, en heb je ervaring in een leidinggevende functie in een modern magazijn? Dan komen we graag met jou in gesprek!

Voor ons team Magazijn zoeken we een ervaren, gedreven en verbindende

Teamleider Magazijn

Solliciteer direct

Omdat jij al wat kilometers op jouw teller in een Magazijn hebt staan, weet je hoe een Magazijn wordt ingericht en aangestuurd. Je weet jouw team van ongeveer 8 personen op een prettige en constructieve manier aan te sturen en enthousiast te maken voor de nodige veranderingen. Iedere dag weer zie jij het als een uitdaging om onze klanten en de productie op tijd te voorzien van de juiste goederen en ben je trots op de prestaties van jouw team. Je streven is om het steeds een beetje beter te doen!

Wat ga jij doen?

Je belangrijkste taak is het aansturen van het team Magazijn. Samen zorgen jullie voor het op de juiste manier ontvangen en opslaan van goederen, de interne distributie naar en van onze productielocaties, en het klaarzetten van de producten voor distributie naar de klant. Tevens zorgen jij en je team voor een correct beheerde voorraad en is jullie Magazijn optimaal ingericht.

Jij bent de verantwoordelijke voor het reilen en zeilen van het Magazijn en zorgt ervoor dat alles in goede banen wordt geleid zodat de Productie efficiƫnt kan produceren. Je zorgt voor een hygiƫnische en veilige werkomgeving en bent kostenbewust en data gedreven. Je doet dit op een prettige en doortastende manier waardoor jouw team gemotiveerd is om er iedere dag het beste uit te halen.

Wat breng je mee?

We zien graag dat jij:

  • een echte verbinder bent
  • goed kunt samenwerken
  • niet bang bent voor veranderingen
  • bekend bent met de automatisering van een magazijn
  • gaat voor de 9
  • beslissingen durft te nemen
  • houdt van structuur, orde en netheid

Bij voorkeur breng jij ook mee:

  • MBO opleiding richting Logistiek, niveau 4
  • Ervaring met ERP systeem, bij voorkeur Exact Globe
  • 3 jaar ervaring in een functie als teamleider waarbij coachend leidinggeven jou met de paplepel is ingegoten

Wat bieden we je?

Je krijgt een uitstekend salaris en onze secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld conform de CAO Zoetwarenindustrie aangevuld met eigen regelingen (o.a. pensioen en aanvullende verzekeringen).

Sluit dit aan bij jouw ambities? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie met CV voor 22 oktober 2021. Je kunt je gegevens mailen aan sollicitatie@meulenholland.nl.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wietse Jan Kooistra via 0518 438 240.