Parttime en fulltime productiemedewerker

Van der Meulen de Meesterbakkers is een internationaal gerenommeerd familiebedrijf en  fabrikant van kwalitatieve bakkerijproducten, die zowel onder merk als private label in de markt worden gezet. Van der Meulen is wereldwijd de nr. 1 producent van Melba Toast en de grootste leverancier van private label Beschuit. Verder zijn wij een belangrijke leverancier van Fries roggebrood. Van der Meulen produceert op hoog kwaliteitsniveau in 4 fabrieken en brengt bakkerijproducten op de markt die meerwaarde bieden voor haar partners in binnen- en buitenland. Producten worden dan ook naar zo’n 45 landen geëxporteerd. Het bedrijf telt circa 120 enthousiaste medewerkers. De cultuur is er no-nonsense, pragmatisch en doelgericht, met een prettige, open en collegiale sfeer.

Ter versterking van onze afdelingen Toast en Beschuit zijn wij (doorlopend) op zoek naar

Parttime en fulltime productiemedewerkers

Functie
Als productiemedewerker ben je samen met je team verantwoordelijk voor de productie van kwalitatief hoogwaardig en voedselveilige toast en beschuit. Je werkt voornamelijk aan machines die onze producten inpakken. Je verhelpt kleine storingen, verwisseld verpakkingsmateriaal, voert kwaliteitscontroles uit en pakt de producten in. Je zorgt voor een tijdige aanvoer van grond- en hulpstoffen en halffabricaten. Daarnaast zorg je voor een nette en schone werkomgeving.

Profiel

  • Met het oog op werktijden en aard van de werkzaamheden ben je minimaal 18 jaar;
  • Je bent bereid tot het werken op wisselende tijden (ploegendienst);
  • Je bent in het bezit van eigen vervoer (het openbaar vervoer sluit niet aan op onze werktijden)
  • Je bent in staat tot het uitvoeren van repeterende handelingen, zittend en staand werk;
  • Je bent per direct beschikbaar;
  • Je bent gedreven, enthousiast en hebt oog voor hygiëne en voedselveiligheid;

Aanstelling gebeurd in eerste instantie via onze samenwerkingspartner Manpower. Bij goed functioneren is het mogelijk door te stromen naar een aanstelling binnen onze eigen organisatie.

Ben je enthousiast geworden over deze vacature en ons bedrijf? Dan nodigen we je van harte uit om je CV en motivatiebrief te mailen naar Janny van Dijk, jannyvandijk@meulenholland.nl. Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen met Janny van Dijk, via telefoonnummer 0518-438200.