Ervaren Productie Planner

Ben jij toe aan de volgende stap in jouw planners carrière? Houd je van afwisseling, wil je werken met de modernste planningsapplicaties (Slim4) en lijkt het je leuk om nauw betrokken te zijn bij de productie van onze heerlijke producten, dan maken we graag kennis met jou.

Voor ons team Planning & Logistiek zoeken we een vrolijke, analytische en betrokken:

Ervaren Productie Planner

Solliciteer direct

Wat ga je doen?

Je begint met het leggen van een goede basis door het regelen van de voorraadplanning: de grondstoffen, ingrediënten en verpakkingsmaterialen voor al onze producten. Daarmee leer je ons bedrijf, onze producten en onze applicaties kennen. Als je dit in de vingers hebt, ga je de volgende stap zetten: de productie plannen voor de verschillende productgroepen. Door de diversiteit in onze producten geven we je hier de tijd voor zodat je ook dit goed onder de knie krijgt.

Je hebt iedere dag overleg op een productie locatie om te zorgen dat de planning is afgestemd op de actuele situatie. Je analyseert de productie ‘output en realisatie’ van de voorgaande week en de voorspelling van de verkopen voor de komende weken. Dit verwerk je in de planning.

Aan jou de uitdaging om te zorgen dat de magazijnen optimaal gevuld zijn om de servicegraad aan onze klanten hoog te houden, tekorten te voorkomen en de productie soepel te laten verlopen.

Wat breng je mee?

We kenmerken jou als iemand die:

  • proactief en zelfstartend is ingesteld
  • keuzes durft te maken
  • een helicopterview heeft en snel verbanden ziet
  • stressbestendig is
  • zeer analytisch is en secuur werkt
  • goed en helder opbouwend communiceert

Daarnaast heb je:

  • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur heb je een diploma HBO Bedrijfskunde of Logistiek
  • 3 tot 5 jaar werkervaring in de Supply Chain, het liefst binnen de levensmiddelen industrie
  • en het zou geweldig zijn als je kennis en ervaring hebt van Exact en Slim4

Wat bieden we je?

Je krijgt een prima salaris en onze secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld conform de CAO Zoetwarenindustrie aangevuld met eigen regelingen.

Je krijgt alle ruimte om mee te denken in de optimalisatie van de planning en jezelf te ontwikkelen.

Sluit dit aan bij jouw ambities?

Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie met CV zo snel mogelijk. Mail je gegevens aan sollicitatie@meulenholland.nl.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wietse Jan Kooistra via 0518 438 240.

Solliciteer direct

Van der Meulen Hallum BV aanvaardt geen ongevraagde hulp van bureaus. Toegestuurde cv’s door bureaus aan Van der Meulen Hallum BV zonder zoekopdracht van de afdeling HRM worden gezien als eigendom van Van der Meulen. Er zal geen vergoeding worden betaald in geval de kandidaat ingehuurd wordt door Van der Meulen Hallum BV als gevolg van deze verwijzing of via andere middelen. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.