Storingsmonteurs 4-ploegen

Hou je van een dynamische omgeving waar altijd iets te doen is? Word jij blij van het oplossen van mechanische en/of elektrische storingen aan machines? En wil je veel leren en jezelf ontwikkelen? Dan willen we graag met jou in gesprek!

Wij zijn Van der Meulen, de Meesterbakkers. Sinds 1910 maken we specialistische bakkerijproducten, waarvan Melba Toast één van de bekendste producten is. Onze toast leveren we met veel trots aan nationale en internationale klanten. Internationaal gaat het om meer dan 40 landen. De productie vindt plaats in Hallum, waar we met ongeveer 100 medewerkers dagelijks onze toast bakken.

Voor onze Technische Dienst zijn we op zoek naar handige en gedreven

Storingsmonteurs 4-ploegen

Jij hebt passie voor techniek en ziet het werk liggen. Je vindt het een uitdaging om het machinepark continue operationeel te houden. En als dat een keer niet lukt, doe je er alles aan om het proces zo snel mogelijk weer op gang te brengen. Je werkt in de 4-ploegendienst in onze fabrieken. Je wordt gekoppeld aan een vast team in de Productie. De ongeveer 15 TD collega’s ondersteunen jou waar mogelijk. TD en Productie zorgen samen voor een vloeiend draaiend proces in de fabrieken.

Het werk is divers en wordt zoveel mogelijk gekoppeld aan jouw kennis en kunde.

We zijn op zoek naar Storingsmonteurs die bij voorkeur ervaring hebben in de techniek. Je werkt bijvoorbeeld momenteel als monteur, elektrotechnicus, werktuigbouwkundige, mechatronisch expert, of je hebt een andere technische achtergrond. Daarnaast zien we graag dat je:

  • goed kunt samenwerken
  • zelfstandig bent
  • proactief bent ingesteld
  • gestructureerd en netjes werkt
  • prettig en diplomatiek communiceert
  • gericht bent op verbeteren
  • en het werk ziet liggen

Wat bieden we je?

Je krijgt een uitstekend salaris en onze secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld conform de CAO Zoetwarenindustrie aangevuld met eigen regelingen (o.a. pensioen en aanvullende verzekeringen).

Ben je goed in je werk en laat je een drive zien, dan zijn er binnen ons bedrijf volop mogelijkheden om door te groeien.

Ben je geïnteresseerd, dan mag je ons een mail met CV sturen, maar je mag ook bellen met onderstaande personen.

Wil je meer informatie of om mondeling te solliciteren, dan kun je bellen met de Teamleider TD Lolke Hoitema op 06 513 660 28

Solliciteer direct