Teamleider productie m/v

Van der Meulen de Meesterbakkers is een internationaal gerenommeerd familiebedrijf en  fabrikant van kwalitatieve bakkerijproducten, die zowel onder merk als private label in de markt worden gezet. Van der Meulen is primair producent van Melba Toast en leverancier van private label Beschuit. Verder zijn wij een belangrijke leverancier van Fries roggebrood. Van der Meulen produceert op hoog kwaliteitsniveau in 3 fabrieken en brengt bakkerijproducten op de markt die meerwaarde bieden voor haar partners in binnen- en buitenland. Producten worden dan ook naar zo’n 45 landen geëxporteerd. Het bedrijf telt circa 115 enthousiaste medewerkers. De cultuur is er no-nonsense, pragmatisch en doelgericht, met een prettige, open en collegiale sfeer.

Ter versterking van onze afdeling Productie zijn wij op zoek naar een

Teamleider productie m/v

Functie
Van der Meulen Meesterbakkers levert de best mogelijke kwaliteit en zoekt een teamleider productie die samen met ons zorgt voor het behalen van alle belangrijke KPI’s  op het gebied van productie efficiency, veiligheid (HSE), kwaliteit en duurzaamheid.

De Teamleider Productie motiveert teamleden om te werken naar een gemeenschappelijk doel, neemt beslissingen, en evalueert mensen met het oog op ontwikkeling in de functie. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de geplande productie, zodanig dat wordt voldaan aan de eisen t.a.v. kwaliteit, kwantiteit en geeft op motiverende en coachende wijze direct leiding aan tenminste 5 medewerkers, die werkzaam zijn in de ploegendienst. Het bedrijf bevindt zich in een veranderingsproces, de teamleider moet in staat zijn om zijn team in de verandering mee te kunnen nemen op een coachende, lerende manier. Daarnaast heb je voortdurend oog voor continu verbeteren in de productie. Kortom: een afwisselende leidinggevende functie met vele mogelijkheden.

Wij bieden
Juist omdat productie bij ons de top prioriteit is krijg je bij ons veel ruimte om jouw bijdrage te leveren. Wij staan open voor de beste werkwijze en zijn dan ook bereid om op basis van jouw kennis en kunde veranderingen aan te brengen. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de cao voor de Zoetwarenbranche. Op basis van een assessment zal er een persoonlijk ontwikkelingsplan worden opgesteld en je bent als teamleider verplicht mee te doen met het programma van continu verbeteren en de daaraan gekoppelde interne opleiding via Voluyt.

Profiel

  • Mbo werk- en denkniveau met bij voorkeur ervaring met 5S en continu verbeteren;
  • Een aantal jaren gerichte leidinggevende ervaring binnen een productiebedrijf is een pré, bij voorkeur in de voedingsmiddelenindustrie;
  • Bereid om in ploegendienst te werken en BHV certificaat te behalen;
  • Ervaring/kennis in de bakkerij is een pré;
  • Een teamplayer instelling, die werkzaam is in ploegendienst en die door een daadkrachtige, positieve instelling medewerkers weet te enthousiasmeren;
  • Goede communicatieve eigenschappen;
  • Persoonskenmerken: gedreven, resultaatgericht, overtuigend, flexibel, pragmatisch, “hands-on” mentaliteit;

Reactie
Ben je geïnteresseerd stuur dan je curriculum vitae en motivatie, naar HR ter attentie van a.peerbolte@meulenholland.nl. Mocht je meer informatie over de functie willen, dan kun je bellen met Jeltina Brandenburg,  Plant manager  via 06-23981050. Graag reageren voor 14 september 2019. We willen de procedure voor 1 oktober 2019 afgerond hebben.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.