Teamleider Technische Dienst

Ben jij een mensen-mens die zich thuis voelt in een technische omgeving? Heb je veel ervaring opgedaan met coachend leidinggeven en kun je goed verbinden? Mogelijk ben jij onze nieuwe collega!

Voor onze Technische Dienst zoeken we een gedreven, vrolijke, knopen doorhakkende:

Teamleider Technische Dienst

Solliciteer direct

Je hoeft niet perse technische kennis te hebben. Het belangrijkste is dat jij zorgt dat je team van ongeveer 10 monteurs op een prettige en constructieve manier aan het werk is. Samen zorg je ervoor dat de machines van de Productie optimaal functioneren. Jouw team voert hiervoor preventief onderhoud uit en lost storingen op. Je zorgt alle dagen dat je het beste uit je team haalt, het liefst iedere dag een beetje beter!

 Wat ga jij doen?

Je zet je monteurs zo optimaal mogelijk in, neemt samen met hen beslissingen over de te bewandelen weg en zorgt dat je monteurs steeds beter worden in hun werk. Je overlegt met de Productiemanager en Teamleiders van de Productie over de beste aanpak voor zowel preventief onderhoud als het oplossen van storingen. Je neemt deel aan overleggen om de oorzaak van problemen te achterhalen en vandaaruit verbeteringen aan te brengen. Je stuurt ongeveer 10 personen aan en je werkt samen met de Werkvoorbereider en de Reliability Engineer. Je legt verantwoording af aan de Maintenance Manager.

Wat breng je mee?

We zien graag dat jij:

  • een echte verbinder bent
  • goed kunt samenwerken
  • een open karakter hebt
  • niet bang bent voor veranderingen
  • gaat voor de 9
  • het leuk vind om je team complimenten te geven
  • beslissingen durft te nemen
  • houdt van structuur, orde en netheid

Bij voorkeur breng jij ook mee:

  • HBO niveau, doch minimaal MBO niveau 4
  • 5 jaar ervaring in een leidinggevende functie waarbij coachend leidinggeven jou met de paplepel is ingegoten

Wat bieden we je?

Je krijgt een uitstekend salaris en onze secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld conform de CAO Zoetwarenindustrie aangevuld met eigen regelingen (o.a. pensioen en aanvullende verzekeringen).

Sluit dit aan bij jouw ambities?

Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie met CV voor 8 mei 2021. Mail je gegevens aan sollicitatie@meulenholland.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Fokke Kamp op 06 111 752 41.

Van der Meulen Hallum BV aanvaardt geen ongevraagde hulp van bureaus. Toegestuurde cv’s door bureaus aan Van der Meulen Hallum BV zonder zoekopdracht van de afdeling HRM worden gezien als eigendom van Van der Meulen. Er zal geen vergoeding worden betaald in geval de kandidaat ingehuurd wordt door Van der Meulen Hallum BV als gevolg van deze verwijzing of via andere middelen. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct