Teamleider productie

Haal jij energie uit het motiveren van de medewerkers in jouw team? Ben je in staat om met jouw team de beste prestaties neer te zetten en hierin steeds weer te verbeteren? En vind je dit leuk om te doen? Dan hebben wij een hele leuke vacature voor jou.

Wij zijn Van der Meulen, de Meesterbakkers. Sinds 1910 maken we specialistische bakkerijproducten, waarvan Melba Toast één van de bekendste producten is. Onze toast leveren we met veel trots aan nationale en internationale klanten. Internationaal gaat het om meer dan 40 landen. De productie vindt plaats in Hallum, waar we met ongeveer 120 medewerkers dagelijks onze toast bakken. Onze focus ligt op innovatie en productieverbetering.

Voor de productie van de lekkerste toast zoeken we een inspirerende, motiverende en energieke

Teamleider Productie

In deze rol stuur je een team aan van ongeveer 10 medewerkers. Samen zorgen jullie voor de productie van de beste en lekkerste toast. Met je team en je collega teamleiders werk je aan continue verbetering van het productieproces. Dagelijks heb je contact met verschillende functionarissen binnen het bedrijf om gezamenlijk te zorgen voor een optimale productie.

Wat ga jij doen?

Je zorgt voor een goed voorbereide productie. Daarvoor neem je aan het begin van je dienst de informatie door met je collega teamleider die met zijn team aan het afronden is. Je beoordeelt de planning en verdeelt je medewerkers over de werkplekken. Je zorgt ervoor dat al het benodigde materiaal klaar staat zodat je team direct aan de slag kan.

Tijdens jouw dienst hou je in de gaten of alles goed verloopt. Je loopt je rondes en hebt contact met je teamleden. Je neemt maatregelen als dat nodig is en complimenteert je teamleden als ze werken binnen de veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Je draagt verbetervoorstellen aan op het gebied van veiligheid, kwaliteit en productieresultaat. En je vult jouw rol in bij de implementatie van deze verbeteringen.

Je zorgt voor een goede administratie en informatievoorziening naar betrokkenen, zowel intern als extern. En je draagt zorg voor een hygiënische en veilige werkomgeving.

Je realiseert een goede werksfeer doordat jij jouw team op een prettige en efficiënte manier aanstuurt.

Wij vragen

Bij voorkeur heb je ervaring met leidinggeven aan een team van ongeveer 10 personen. Daarnaast beschik je over:

  • MBO-4 niveau verkregen door opleiding en/of werkervaring
  • Kennis van en ervaring in de food sector

Je bent een proactief, pragmatisch en prettig persoon. ‘Afspraak = afspraak’ is voor jou vanzelfsprekend. Je bent oplossingsgericht ingesteld en durft beslissingen te nemen. Jouw communicatieve vaardigheden zijn uitstekend. Je weet je teamleden te motiveren en coacht hen naar optimaal functioneren.

Wat bieden wij jou?

Je krijgt een uitstekend salaris en onze secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld conform de CAO Zoetwarenindustrie, aangevuld met eigen regelingen (o.a. pensioen en aanvullende verzekeringen). Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Sluit dit aan bij jouw ambities? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie met CV. Je kunt je gegevens sturen aan sollicitatie@meulenholland.nl.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jaap Heslinga, de Plantmanager, op tel 06 214 520 02

Solliciteer direct