Werkvoorbereider m/v

Al sinds 1910 is het familiebedrijf Van der Meulen-De Meesterbakkers, actief op het gebied van hoogwaardige bakkerijproducten. Nationaal en internationaal, export vindt plaats naar meer dan 40 landen. Het assortiment bestaat uit beschuit, Melba toast, roggebrood, paneermeel en een aantal handelsproducten. Naast het Van der Meulen merk worden er ook tal van huismerken en private labels geproduceerd en vermarkt. De productie vindt plaats op 4 locaties. In totaal werken er ca. 115 personen bij de organisatie.

Voor de afdeling Techniek zijn we op zoek naar een:

Werkvoorbereider m/v

Functieomschrijving
Binnen een team met een collega werkvoorbereider, de Maintenance Manager en de Teamleider TD zorgen voor het plannen, voorbereiden en coördineren van de technische service (onderhoud, onderhoudsprojecten en modificaties) aan productie-installaties, zodat werkzaamheden veilig en efficiënt uitgevoerd kunnen worden tegen minimale kosten. Handelt in afstemming met de Maintenance Manager. Werkt in lijn met het onderhoudsbeleidsplan, productie- en afdelingsdoelstellingen, wet- en regelgeving, productierichtlijnen, milieu, veiligheid en gezondheidsbeleid en —richtlijnen, technologieteam, projectenbureau en maintenance systeem. Werkt samen met Leidinggevenden Productie en is dagelijks betrokken bij de werkvoorbereiding en ook fysiek meerdere dagdelen per week op 1 van de productie locaties aanwezig.

Activiteiten

  • Bijdrage leveren aan het verbeteren van het onderhoudsplan door het doen van suggesties ten behoeve van het onderhoud per productieproces, installatie, machine en utillities.
  • Het voorbereiden en vaststellen van onderhoud en reparaties met een duidelijke en volledige werkinhoud m.b.t. activiteiten, scope, voorwaarden, materialen, resources, skills, kosten en doorlooptijd.
  • Het verzamelen van bestelaanvragen en doen van bestellingen, opvolgen van bestellingen met daarbij het achteraf controleren en matchen van facturen van geleverde materialen en diensten
  • Input geven voor het onderhoudsbudget aan de maintenance engineer
  • Opstellen van de weekplanning voor het onderhoud aan de installaties, utillities en gebouwen met onderhoudsdoelstellingen, inzet van mensen en middelen. Het beheren van storingsmeldingen. Afstemmen met Productie voor benodigde stilstanden en overdragen van de weekplanning aan de Teamleider TD.
  • Bijdragen aan / deelnemen in storingsanalyses, structurele probleemanalyses en studies voor toepassingen en materialenonderzoek voor technische verbetervoorstellen
  • selecteren, plannen, overleggen, voortgangsbewaking, controleren en rapporteren van en over de werkzaamheden van externe partijen.
  • Ondersteunen van de TD en het projectenbureau bij de uitvoering van (investering)projecten.

Functie-eisen
Minimaal MTS-E (richting AOT/Elektro/Mechatronica/WTB of vergelijkbaar niveau) met door studie of werk verkregen ervaring in werkvoorbereiding en in industriële automatisering. Kunnen scheppen van voorwaarden voor het bereiken van gewenst resultaat. Planmatige instelling, gewend om projectmatig te werken.

Daarnaast vragen wij van de kandidaten te beschikken over de eigenschappen: analytisch en probleemoplossend, resultaatgericht, hands on mentaliteit, flexibel, zelfstandig als in teamverband kunnen werken.

We bieden
Een aanstelling bij een dynamisch bedrijf in ontwikkeling met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, een uitdagende werkomgeving en sfeer met uitstekende arbeidsvoorwaarden.
Voor meer informatie kun je bellen met Fokke kamp, Maintenance Manager, bereikbaar op telefoonnummer 06-111752415. Wil je reageren? Dan graag je CV en motivatie via e-mail aan A.Peerbolte@meulenhallum.nl. Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.