Werkvoorbereider/planner TD m/v

Sinds 1910 staan wij als Fryske bakkers iedere dag met een glimlach op om iedereen te laten genieten van de lekkerste en meest verrassende toast en andere bakkersspecialiteiten. Wij willen dat iedere dag net iets beter doen en hebben oog voor de relatie met onze klanten, medewerkers en omgeving. Door consument georiënteerd te groeien en een onderscheidende aanpak hierin, bouwen wij ons bedrijf verder uit. Het ‘verschil’ maken wij door een “poerbêste” operatie en klantbenadering, in een kostenbewuste en ondernemende cultuur.

Wij doen dit samen met circa 125 enthousiaste medewerkers in een open en no-nonsense werkomgeving. De productie vindt plaats op 3 locaties. Voor de afdeling Techniek zijn we op zoek naar een:

 Werkvoorbereider/planner TD m/v

Functieomschrijving

Binnen een team met een collega werkvoorbereider, de maintenance manager en de teamleider TD zorg jij voor het plannen, voorbereiden en coördineren van de technische service (onderhoud, onderhoudsprojecten en modificaties) aan productie-installaties, zodat werkzaamheden veilig en efficiënt uitgevoerd kunnen worden tegen minimale kosten.

Je werkt samen met de productieleiders, de teamleiders, en je collega’s van de TD en bent dagelijks betrokken bij de werkvoorbereiding. Je stemt om 08:30 de gang van zaken af met de dienstdoende teamleider. Daarna, om 09:00, sluit je aan bij het overleg bij productie om de KPI’s en de uit te voeren werkzaamheden van die dag door te nemen alsmede de (veiligheids) zaken die gemeld zijn. Tijdens dit overleg worden de prioriteiten ten behoeve van de werkinzet vanuit de TD afgestemd met productie.

Activiteiten

  • Ondersteunen en uitdragen van de veiligheidsnormen via de daarvoor bedoelde werkhouding en systemen en zodoende de lerende organisatie hierin te helpen ontwikkelen.
  • Bijdrage leveren aan het continu verbeteren van het onderhoudsplan door het doen van suggesties ten behoeve van het onderhoud.
  • Het vaststellen en voorbereiden van onderhoud en reparaties met een duidelijke en volledige werkinhoud m.b.t. activiteiten, scope, voorwaarden, materialen, resources, skills, kosten en doorlooptijd.
  • Het verzamelen van bestelaanvragen, doen van bestellingen alsmede de administratieve afwikkeling.
  • Opstellen van de weekplanning voor het onderhoud aan de installaties, utillities en gebouwen.
  • Het beheren van storingsmeldingen, opschalen van mens, middel en materieel in overleg met productielead en teamlead TD ter voorkoming ernstige productieverliezen.
  • Bijdragen aan / deelnemen in storingsanalyses, structurele probleemanalyses en studies voor toepassingen en materialenonderzoek voor technische verbetervoorstellen en (investering) projecten.
  • Plannen, controleren en rapporteren van en over de werkzaamheden van externe partijen.
  • Ondersteunen van de TD en het projectenbureau bij de uitvoering van (investering)projecten.

Functie-eisen

Minimaal MTS-E (richting AOT/Elektro/Mechatronica/WTB of vergelijkbaar niveau) met ruime ervaring in werkvoorbereiding en enige ervaring met de industriële automatisering. HBO niveau is een pré. Je bent in staat om de voorwaarden te scheppen voor het bereiken van het gewenste resultaat. Je werkt planmatig en bent gewend om projectmatig te werken. Daarnaast ben je bekend met de principes van continu verbeteren. Je bent analytisch, probleemoplossend, resultaatgericht en beschikt over een hands on mentaliteit om flexibel, zelfstandig maar ook in teamverband te werken.

We bieden

Een aanstelling bij een dynamisch bedrijf in ontwikkeling met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, een uitdagende werkomgeving en sfeer met uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Voor meer informatie kun je bellen met Fokke kamp, maintenance manager, bereikbaar op telefoonnummer 06-111752415. Wil je reageren? Dan graag je CV en motivatie via e-mail aan jannyvandijk@meulenholland.nl.

Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Van der Meulen Hallum BV aanvaardt geen ongevraagde hulp van bureaus. Toegestuurde cv’s door bureaus aan Van der Meulen Hallum BV zonder zoekopdracht van de afdeling HRM worden gezien als eigendom van Van der Meulen Hallum BV. Er zal geen vergoeding worden betaald in geval de kandidaat ingehuurd wordt door Van der Meulen Hallum BV als gevolg van deze verwijzing of via andere middelen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld