Werkvoorbereider TD

Zie jij het als een leuke uitdaging om de techniek in onze fabrieken optimaal te laten functioneren? Ben jij goed in regelen en organiseren, en beschik je over technische kennis? Dan komen we graag met jou in gesprek.

Wij zijn Van der Meulen, de Meesterbakkers. Sinds 1910 maken we specialistische bakkerijproducten, waarvan Melba Toast één van de bekendste producten is. Onze toast leveren we met veel trots aan nationale en internationale klanten. Internationaal gaat het om meer dan 40 landen. De productie vind plaats in Hallum, waar we met ongeveer 120 medewerkers dagelijks onze toast bakken.

Voor onze Technische Dienst zoeken we een ervaren en gedreven

Werkvoorbereider TD

De Technische Dienst bestaat uit ongeveer 15 medewerkers. Samen met de Reliability Engineer, de Besturingstechnicus, de Teamleider TD en de monteurs zorg jij ervoor dat de machines en installaties in de fabrieken goed blijven draaien. Hierbij is de samenwerking met de Productiemanagers en de Teamleiders Productie essentieel.

Wat ga jij doen?
Jij zorgt voor het voorbereiden en coördineren van het onderhoud en de modificaties aan het machinepark en de gebouwen. Daarnaast neem je deel in projecten waarbij jouw expertise wordt ingezet om de voortgang in de projecten zo goed mogelijk te borgen. Veiligheid is hierbij essentieel, naast uiteraard het zo efficiënt mogelijk laten verlopen van de werkzaamheden.

Jouw taken zijn onder andere:
– Vaststellen en voorbereiden van onderhoud en reparaties met een duidelijke en volledige uitwerking van de activiteiten, scope, voorwaarden, materialen, resources, skills, kosten en doorlooptijd.
– Opstellen van de weekplanning voor het onderhoud aan de installaties, utillities en gebouwen.
– Verzamelen van bestelaanvragen, doen van bestellingen alsmede de administratieve afwikkeling.
– Plannen, controleren en rapporteren van en over de werkzaamheden van externe partijen.
– Een bijdrage leveren aan het continu verbeteren van het onderhoudsplan door het doen van suggesties ten behoeve van het onderhoud.
– Bijdragen aan storingsanalyses, structurele probleemanalyses en onderzoek naar toepassingen en materialenonderzoek voor technische verbetervoorstellen en (investering) projecten.

Wat breng je mee?
Je hebt minimaal een MBO-4 opleiding afgerond, bij voorkeur WTB, Elektro of Mechatronica.  Daarnaast zien we graag dat jij ervaring als werkvoorbereider, liefst in een vergelijkbare werkomgeving, hebt. Ervaring met industriële automatisering is een pre.
Verder vragen we:- Organisatorisch sterk
– Uitstekend planmatig werken
– Analytisch sterk
– Probleemoplossend vermogen
– Resultaatgericht
– Je bent flexibel
– Zelfstandig kunnen werken

Wat bieden we je?
Je krijgt een uitstekend salaris en onze secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld conform de CAO Zoetwarenindustrie, aangevuld met eigen regelingen (o.a. pensioen en aanvullende verzekeringen). Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en je komt terecht in een leuk team.

Sluit dit aan bij jouw ambities? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie met CV voor 20 mei 2022. Mail je gegevens aan sollicitatie@meulenholland.nl
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Alex de Jonge, Maintenance Manager, op
tel. 06 538 199 44.

Solliciteer direct