Wij bakken beschuit met jarenlange ervaring, kennis en handenvol liefde.

Private label | Melba toast | Beschuit | Roggebrood | Snacks

Toen Hessel van der Meulen in 1910 besloot een beschuitenbakkerij te openen, had hij niet kunnen dromen dat dat het begin zou zijn van meer dan een eeuw ambacht. Zijn beschuiten vielen zó in de smaak, dat hij al snel uit de kleine bakkerij in Ferwerd groeide. Er werd een nieuwe, speciaal voor beschuit ingerichte, bakkerij geopend in Hallum: ‘De Volharding’ was geboren. Sindsdien is het assortiment van Van der Meulen flink gegroeid, maar de liefde voor beschuit is altijd gebleven. Elke ochtend worden de beste ingrediënten verzameld door onze Meesterbakkers, die vervolgens lekker aan de bak gaan. Met de nieuwste technieken, de laatste kennis en nog steeds dezelfde passie als in dat vroege begin.

Onbeschrijfelijk lekker beschuit

Ons beschuit gaat al zo lang mee, dat het een plek veroverd heeft in menig keukenkastje. We blijven ons product bovendien constant ontwikkelen. Denk daarbij aan het verder verfijnen van de receptuur of de inkeping in beschuit, waardoor het gebruik veel gemakkelijker is. We denken daarbij altijd vanuit de consument. Zo hebben we beschuit in veel verschillende smaken. Natuurlijk naturel, volkoren of biologisch, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden.

Private label

Wij willen met onze beschuit zoveel mogelijk mensen blij maken. Met onze beschuit van goede kwaliteit, een breed scala aan smaken en de inkeping van het beschuit zorgen wij voor blije consumenten, en dat willen we zo houden. Daarom doen wij continu marktonderzoek en kijken we naar de laatste trends. Bij de verkoop van onze beschuit onder een private label, kan er dus worden uitgegaan van een tevreden consument. Bovendien is er een ruim aanbod met diverse smaken. Onze kracht is onze flexibiliteit en onze jarenlange ervaring, waardoor we flexibel zijn en mee kunnen denken over de verpakking, het transport en de stimulering van het product of de productgroep. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Beschuit van kwaliteit

Omdat de kwaliteit van ons beschuit voor ons de hoogste prioriteit heeft, beschikken wij over de volgende kwaliteitscertificaten: IFS, SKAL en BRC Food. Met ons SKAL-keurmerk garanderen wij de puurheid van onze biologische beschuiten. De ingrediënten van deze beschuit zijn geteeld zonder kunstmest en kunstmatige bestrijdingsmiddelen en geproduceerd zonder toevoeging van synthetische conserveringsmiddelen, geur-, kleur- en smaakstoffen.

Meer weten over wat wij kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

__________

Bekijk ook onze andere private label producten: